Zastita privatnosti korisnika i poverljivih podataka o transakciji

Politika privatnosti za Apejron doo

Na fagor.rs, dostupan sa fagor.rs, jedan od naših glavnih prioriteta je privatnost naših posetioca. Ovaj dokument o politici privatnosti sadrži vrste informacija koje prikuplja i snima fagor.rs i kako ih koristimo.

Ako imate dodatnih pitanja ili vam je potrebno više informacija o našoj politici privatnosti, slobodno nas kontaktirajte.

Ova Politika privatnosti odnosi se samo na naše mrežne aktivnosti i vredi za posetoce naše veb stranice u vezi s podacima koje su podelili i/ili prikupili na fagor.rs. Ove smernice se ne primenjuju na bilo koje informacije prikupljene van mreže ili putem drugih kanala osim ove veb stranice.

Pristanak

Korišćenjem naše veb stranice, ovim pristajete na našu Politiku privatnosti i prihvatate njene uslove.

Podaci koje prikupljamo

Lični podaci koje morate da dostavite i razlozi zbog kojih se od vas traži da ih date biće vam jasni u trenutku kada od vas tražimo da date svoje lične podatke.

Ako nas direktno kontaktirate, možda ćemo dobiti dodatne informacije o vama, kao što su vaše ime, adresa e -pošte, broj telefona, sadržaj poruke i/ili priloga koje nam možete poslati, kao i sve druge informacije koje možete odlučiti da pružite .

Kada se registrujete za nalog, možemo zatražiti vaše kontakt podatke, uključujući stavke kao što su ime, naziv kompanije, adresa, adresa e -pošte i broj telefona.

Kako koristimo vaše podatke

Informacije koje prikupljamo koristimo na različite načine, uključujući:

  • Pružanje, upravljanje i održavanje naše veb stranice
  • Poboljšanje, personalizacija i proširenje naše veb lokacije
  • Razumevanje i analiziranje kako koristite našu veb lokaciju radi poboljšanja korisničkog iskustva
  • Razvoj novih proizvoda, usluga, funkcija i funkcionalnosti
  • Komuniciranje sa vama, bilo direktno ili preko jednog od naših partnera, uključujući i korisničku podršku, kako bismo vam dostavili ažuriranja i druge informacije u vezi sa veb stranicom, te u marketinške i promotivne svrhe
  • Šalje vam e-poštu radi postavljanja Vašeg ocenjivanja našeg servisa, naših usluga i naših proizvoda
  • Pronalaženje i sprečavanje prevare ili korišćenja naših usluga u negativne svrhe

Datoteke evidencije

fagor.rs slijedi standardnu proceduru korištenja datoteka dnevnika. Ove datoteke evidentiraju posetioce kada posećuju veb lokacije. Sve hosting kompanije to rade i deo su analitike hosting usluga. Podaci prikupljeni datotekama evidencije uključuju adrese internet protokola (IP), tip pregledača, dobavljača Internet usluga (ISP), datum i vremensku oznaku, stranice za upućivanje/izlazak i eventualno broj klikova. Oni nisu povezani sa bilo kojim podacima koji mogu lično identifikovati. Svrha ovih informacija je analiza trendova, upravljanje veb lokacijom, praćenje kretanja korisnika na veb lokaciji i prikupljanje demografskih podataka.

Kolačići i veb svetionici

Kao i svaka druga veb stranica, fagor.rs koristi 'kolačiće'. Ovi kolačići se koriste za skladištenje informacija uključujući preferencije posetilaca i stranica na veb lokaciji kojoj je posetilac pristupio ili je posetio. Podaci se koriste za optimizaciju korisničkog iskustva prilagođavanjem sadržaja naše veb stranice na osnovu tipa pregledača posetilaca i/ili drugih informacija.

Politika privatnosti partnera za oglašavanje

Možete pogledati ovu listu kako biste pronašli Politiku privatnosti za svakog od partnera za oglašavanje na stranici fagor.rs.

Nezavisni poslužitelji oglasa ili oglasne mreže koriste tehnologije poput kolačića, JavaScript-a ili veb-svjetionika koji se koriste u odgovarajućim oglasima i vezama koji se pojavljuju na fagor.rs, a koji se šalju direktno u preglednik korisnika. Oni automatski primaju vašu IP adresu kada se to dogodi. Ove tehnologije se koriste za merenje efikasnosti njihovih reklamnih kampanja i/ili za personalizaciju reklamnog sadržaja koji vidite na veb lokacijama koje posećujete.

Imajte na umu da fagor.rs nema pristup ili kontrolu nad ovim kolačićima koje koriste oglašivači treće strane.

Politika privatnosti trećih strana

Politika privatnosti fagor.rs ne odnosi se na druge oglašivače ili veb stranice. Stoga vam savetujemo da za detaljnije informacije pogledate odgovarajuću politiku privatnosti ovih nezavisnih servera oglasa. Može uključivati njihovu praksu i uputstva o tome kako da isključite određene opcije.

Možete izabrati da onemogućite kolačiće kroz svoje pojedinačne opcije pregledača. Da biste saznali detaljnije informacije o upravljanju kolačićima sa određenim veb pregledačima, možete ih pronaći na odgovarajućim veb lokacijama pregledača.

CCPA prava na privatnost (ne prodajte moje lične podatke)

Prema CCPA -i, između ostalih prava, potrošači u Kaliforniji imaju pravo na:

Zahtevajte da preduzeće koje prikuplja lične podatke potrošača otkrije kategorije i određene lične podatke koje je preduzeće prikupilo o potrošačima.

Zahtevajte da preduzeće izbriše sve lične podatke o potrošaču koje je preduzeće prikupilo.

Zahtevajte da preduzeće koje prodaje lične podatke potrošača ne prodaje lične podatke potrošača.

Ako podnesete zahtjev, imamo mjesec dana da vam odgovorimo. Ako želite da ostvarite neko od ovih prava, kontaktirajte nas.

GDPR prava na zaštitu podataka

Želeli bismo biti sigurni da ste u potpunosti upoznati sa svim svojim pravima na zaštitu podataka. Svaki korisnik ima pravo na sledeće:

Pravo pristupa - Imate pravo zatražiti kopije svojih ličnih podataka. Možemo vam naplatiti malu naknadu za ovu uslugu.

Pravo na ispravku - Imate pravo zatražiti da ispravimo sve podatke za koje smatrate da su netačni. Takođe imate pravo da zahtevate da dopunimo informacije za koje smatrate da su nepotpune.

Pravo na brisanje - Imate pravo da zahtevate da obrišemo vaše lične podatke, pod određenim uslovima.

Pravo na ograničenje obrade - Imate pravo da zahtevate da ograničimo obradu vaših ličnih podataka, pod određenim uslovima.

Pravo na prigovor na obradu - Imate pravo na prigovor na našu obradu vaših ličnih podataka, pod određenim uslovima.

Pravo na prenos podataka - Imate pravo da zahtevate da podatke koje smo prikupili prenesemo drugoj organizaciji ili direktno vama, pod određenim uslovima.

Ako podnesete zahtjev, imamo mjesec dana da vam odgovorimo. Ako želite da ostvarite neko od ovih prava, kontaktirajte nas.

Informacije za decu

Drugi deo našeg prioriteta je dodavanje zaštite deci dok koriste internet. Podstičemo roditelje i staratelje da posmatraju, učestvuju i/ili prate i vode njihove aktivnosti na mreži.

fagor.rs svjesno ne prikuplja nikakve lične podatke od djece mlađe od 13 godina. Ako mislite da je vaše dete na našoj veb stranici dalo ovu vrstu podataka, preporučujemo vam da nas odmah kontaktirate i mi ćemo učiniti sve da takve podatke odmah uklonimo iz naše evidencije.

Prijavite se

Nemate nalog?

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo unapredili Vaše iskustvo na našem sajtu. Korišćenjem našeg sajta prihvatate korišćenje kolačića.
Počnite da kucate kako biste videli proizvod koji tražite.
Prodavnica
0 Lista želja
Moj nalog
Početna