logo-coral

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

Ugradna rerna-Sharp (2600 W) – K-60D22BM1

41.600 din.

 • Tip: ugradni
 • Zapremina rerne: 69 l
 • Broj funkcija: 8
 • Tip kontrole: elektronski
 • Boja: crna
 • Ostalo: duboki, plitki pleh i rešetka
 • Dimenzije: 60 x 58 x 60 cm
 • Godišnja potrošnja energije: 0,87 kWh
 • Snaga: 2600 W

Jednostavno čišćenje

Odvojivo staklo

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: K-60D22BM1 Kategorije: , ,

+ - Opis

Opis

Ugradna rerna-Sharp (2600 W) - K-60D22BM1 kuhinja

Ugradna rerna-Sharp (2600 W)

Ugradna rerna Sharp K-60D22BM1 je prelepo dizajniran uređaj sjajnih karakteristika koji će se lako uklopiti u svaku kuhinju i podići nivo njenog luksuza i elegancije. Širine 60 cm i zapremine 69 litara, i sa osam različitih programa prilagođenih vašim potrebama, idealna je za pripremu svih vrsta namirnica i najrazličitijih tipova jela.

Prvo što privlači pažnju je njen moderan dizajn. Kombinacija crne i metalik boje sa kontrolnom tablom koja radi na dodir izgleda futuristički i veoma luksuzno. Iza prvog utiska, očaraće Vas njene karakteristike i lakoća korišćenja.

Zašto je dobro imati Sharp ugradnu rernu

Postoji osam programa odnosno funkcija:

 • Svetlo
 • Odmrzavanje
 • Gornji i donji grejač
 • Gornji i donji grejač + Ventilator
 • Donji grejač + ventilator
 • Grill
 • Dupli grill
 • Dupli grill + ventilator

Uz rernu dolaze dve posude/pleha, plitki i duboki, kao i žičana podloga koje možete postaviti na jedan od pet različitih nivoa. Ovo omogućava kako da dodatno prilagodite pečenje približavanjem i udaljavanjem od izvora toplote, tako i da istovremeno pečete više namirnica u nekoliko nivoa.

Ugradna rerna-Sharp (2600 W) - K-60D22BM1 otvoren

Ugradne rerne: Elegantan dizajn uz mnogo lakše kuvanje

Ugradne rerne su element koji je u stanju da u potpunosti izdigne nivo luksuza Vaše kuhinje. One jednostavno odišu elegancijom. Mogućnost da od obične kuhinjske tehnike napravite sastavni deo enterijera, da je uklopite u opštu sliku koju želite da pošaljete dizajnom, je nešto što je retko koji drugi uređaj u stanju da Vam pruži.

Ali ugradna rerna zbog dizajna ne žrtvuje svoju funkcionalnost. Naprotiv, osim funkcija koje imaju obični šporeti, ugradne ploče i rerne u stanju su da se postave odvojeno jedna od druge. Na taj način efikasnije ćete iskoristiti kuhinjski prostor i možete ih koristiti istovremeno bez stvaranja gužve u kuhinji.

ada je u pitanju bela tehnika, pri kupovini je potrebno razmišljati o mnogim faktorima. Na prvom mestu, naravno, tehničke karakteristike. Ali ne treba zanemariti ni kvalitet izrade, dugotrajnost ili funkcionalnost uređaja. Ugradna rerna je velika investicija i mora opravdati sredstva koja ste uložili u nju.

Zbog toga smo ponosni da Vam ponudimo uređaj brenda Sharp, imena koje se već decenijama nalazi u samom vrhu svoje klase i postalo je sinonim za tradiciju i kvalitet. Naša kompanija je zvanični distributer ovog brenda bele tehnike za Srbiju. Samo na ovoj stranici možete u svakom trenutku pronaći celokupnu ponudu njihovih uređaja.

Ugradne pećnice:Visoka funkcionalnost uz enrgetsku ekonomičnost

Prva i najbitnija funkcija ugradne pećnice je da dobro obavlja svoj osnovni zadatak – pripremu hrane. Najbolja ugradna rerna brzo će dostići radnu temperaturu i održavati je konstantnom. Efikasno će peći namirnice, bez obzira o kojim namirnicama se radi, i neće odavati suvišnu toplotu koja bi grejala kuhinju. Ovo je posebno važno u letnjim mesecima kada su temperature već dovoljno visoke.

U pećnici se peku najrazličitija jela – hleb, pite, pice, kolači i druge vrste slanih i slatkih testa, meso, riba, krompir, povrće, kao i bezbrojne kombinacije ovih namirnica. Nekada je potrebno dobro površinski zapeći jelo a nekada dugo i konstantno peći na nešto nižoj temperaturi. Nekada suvišna voda iz namirnica treba da ispari a nekada one treba da zadrže svoju sočnost.

Najbolje ugradne rerne pružaju Vam mogućnost da osim temperature kontrolišete koji grejači će biti uključeni (gornji, donji ili oba), po želji aktivirate ventilator za strujanje vazduha, pripremite roštilj na žici ili pečenje u plehu, i sve to uradite lako, uz jednostavne kontrole i uštedu vremena i električne energije

+ - Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Ugradna rerna-Sharp (2600 W) – K-60D22BM1“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *