Fagor.RS

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

Ugradna ploča – Sharp KH-6V08FT00

37.700,00 din.

Sharp ugradna ploča je prelepo dizajniran kuhinjski element koji će se lako uklopiti u svaku kuhinju. Crna boja staklokeramičke površine i moderne kontrole osetljive na dodir odaju utisak elegancije i savremenosti.

Po tehničkim karakteristikama i funkcionalnosti ova ugradna ploča nalazi se u samom vrhu svoje klase. Poseduje četiri grejne površine, 2 x 14,5 i 2 x 18 cm, od kojih je jedna sa dve zone. Postoji devet nivoa snage koje se kontrolišu tasterima na dodir, i napredne funkcije kao što su zaštita od pregrevanja, automatsko isključivanje i zaključavanje od dece koje garantuju sigurnu upotrebu.


Dvostruka zona
Sigurna kupovina

Podaci koje ostavljate potpuno su sigurni i zaštićeni SSL enkripcijom.

Brza isporuka

Sve proizvode isporučujemo na Vašu kućnu adresu našim prevozom.

60 meseci garancije

Pet godina garancije na belu tehniku i obezbeđen servis u okviru garantnog roka.

Šifra proizvoda: KH-6V08FT00 Kategorije: , ,

+ - Opis

Opis

Ekskluzivna ponuda SHARP bele tehnike

Karakteristike

 • Boja: Crna
 • Tip: Vitrokeramička
 • Konstrukcija: Ugradna
 • Broj grejnih površina: 4
 • Dimenzije grejnih površina: 2 x 14,5 cm, 1 x 18 cm, 1 x 18 cm (dve zone)
 • Tip kontrolne table: Tasteri na dodir
 • Nivoi podešavanja snage: 9
 • Zaštita od pregrevanja
 • Indikator zagrejanosti površine
 • Mogućnost zaključavanja
 • Zaključavanje od dece
 • Automatsko isključivanje
 • Dimenzije ploče: 59 x 4,1 x 52 cm
 • Dimenzije otvora za ugradnju: 56 x 49 cm
 • Napon / Frekvencija: 220-240 V / 50 Hz
 • Snaga: 5,9 kW (2 x 1.200 W + 1.800 W + 1.700 W)

Ekskluzivna ponuda bele tehnike

Naša firma je zvanični distributer proizvoda na području Srbije

Do 12 mesečnih rata bez kamate

Naručite proizvod odmah a platite na do 12 jednakih mesečnih rata

Besplatna dostava na kućnu adresu

Besplatna isporuka proizvoda na kućnu adresu za narudžbine preko sajta

60 meseci garancije na belu tehniku

Pet godina garancije na belu tehniku i obezbeđen servis

Ugradne ploče: Kuvanje kao sastavni deo Vašeg enterijera

Ugradne ploče odišu elegancijom i luksuzom. One se jednostavno uklapaju u dizajn Vaše kuhinje i postaju sastavni deo enterijera kao komad slagalice koji je nedostajao. Korišćenjem ugradnih elemenata možete razdvojiti funkcije šporeta i rerne, učiniti kuhinju funkcionalnijom i bolje iskoristiti prostor u skladu sa Vašim specifičnim potrebama.

Ali ne treba zaboraviti da ugradna ploča mora pre svega ispuniti svoj osnovni zadatak a to je da kuvanje olakša i učini ga zabavnim i zanimljivim. Kada jednom počnete da razmišljate o njemu kao o hobiju umesto o obavezi, i komplikovani recepti počeće da deluju jednostavno i ostvarivo.

Sharp ugradne ploče: Tradicija duga decenijama

Kada je u pitanju bela tehnika, pri kupovini je potrebno razmišljati o mnogim faktorima. Na prvom mestu, naravno, tehničke karakteristike. Ali ne treba zanemariti ni kvalitet izrade, dugotrajnost ili funkcionalnost uređaja. Ugradna ploča je velika investicija i mora opravdati sredstva koja ste uložili u nju.

Zbog toga smo ponosni da Vam ponudimo uređaje brenda Sharp, imena koje se već decenijama nalazi u samom vrhu svoje klase i postalo je sinonim za tradiciju i kvalitet. Naša kompanija je zvanični distributer ovog brenda bele tehnike za Srbiju i samo na ovoj stranici možete u svakom trenutku pronaći celokupnu ponudu njihovih uređaja.

Staklokeramičke ugradne ploče: Visoka energetska efikasnost i ekonomičnost

Ploče u našoj ponudi su staklokeramičke (vitroceramic). Za razliku od klasičnih ringli, staklokeramičke ugradne ploče omogućavaju efikasnije provođenje toplote do posuđa i brže grejanje. Toplota se prenosi zračenjem umesto fizičkim zagrevanjem ringle tako da su mnogo efikasnije i ekonomičnije.

Staklokeramička ringla, u zavisnosti od modela, može dozvoljavati i prilagođavanje grejne površine veličini posude. To sprečava nepotrebno rasipanje i potrošnju energije ukoliko je ringla veća od površine posude.

Staklokeramičke ugradne ploče mnogo se lakše održavaju od klasičnih. Njihove ringle su integrisane u ploču tako da ne dolazi do zadržavanja hrane i tečnosti u pukotinama između različitih materijala. Takođe, površina je glatka što dodatno olakšava čišćenje nakon korišćenja.

+ - Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Ugradna ploča – Sharp KH-6V08FT00”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *