logo-coral

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

Kombinovani frižider Sharp 268 l (184+84) SJ-BB04DTXWF

45.370 din.

 • Zapremina frižidera: 184 l
 • Zapremina zamrzivaca: 84 l
 • Ukupna zapremina: 268 l
 • Sistem odmrzavanja frižidera: Automatski
 • Sistem odmrzavanja zamrzivaca: Manuelno
 • Nivo buke: 40 dB(A)
 • Boja: Bela
 • Dimenzije (Š x D x V):  54 x 59,5 x 170 cm
 • Ostalo: Posuda za led, polica za flaše, police u vratima
 • Godišnja potrošnja energije: 257 kWh
 • Snaga: 156 W

.


Nano frost

Fleksibilna vrata

Fleksibilne police vrata

Zona voća i povrća

Bez mešanja mirisa

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: SJ-BB04DTXW1 Kategorije: , ,

+ - Opis

Opis

Kombinovani frižider Sharp 268 l (184+84) SJ-BB04DTXWF kuhinja

Kombinovani frižider Sharp 268 l

Kombinovani frižideri Sharp 268 l poseduju odvojene odeljke za frižider i zamrzivač. SHARP frižider sa zamrzivačem SJ-BB04DTXW1 ima zamrzivač sa fiokama u svom donjem delu (zapremine 84 l) i frižider sa podesivim policama u gornjem (zapremine 184 l).

SHARP linija frižidera ističe se po svojoj ekonomičnosti, pouzdanosti i praktičnosti, kao i po savremenoj tehnologiji koja omogućava savršeno funkcionisanje i čuvanje hrane bez obzira na spoljne uslove.

Ukoliko tražite pouzdan i efikasan frižider sa zamrzivačem, ne tražite dalje od modela SJ-BB04DTXW1.

Na sve to, dugoročno Vam štedi električnu energiju i smanjuje troškove. Ocenjen je A+ ocenom po pitanju energetske efikasnosti i uštede energije.

Zašto je dobro imati kombinovani frižider Sharp 268 l

Krenimo od dizajna – na prvi pogled primetićete mehanizam vrata koji omogućava lako otvaranje čak i ukoliko je frižider prislonjen uz zid.

Na taj način štedite prostor u kuhinji i možete ga prisloniti direktno uz zid ili druge kuhinjske elemente sa obe strane. Unutrašnjost je takođe fleksibilna i dozvoljava podešavanje polica u zavisnosti od Vaših potreba, kako unutar frižidera tako i na vratima.

SHARP frižideri za cilj imaju da hrana duže ostane sveža i ukusna. Napredna rešenja cirkulacije vazduha, smanjenja vlažnosti i odvajanja osetljivih namirnica u zasebne pregrade omogućavaju da ne dolazi do mešanja mirisa, stvaranja leda i gubitka ukusa i teksture hrane usled isušivanja.

Kombinovani frižider Sharp 268 l (184+84) SJ-BB04DTXWF vrata

Kombinovani frižideri:Vrhunski kvalitet i veća ekonomičnost

Kombinovani frižideri sastoje se od odvojenih odeljaka za hlađenje i zamrzavanje namirnica. Za razliku od standardnih frižidera na kojima je “friz” samo jedna od pregrada, kod kombinovanih frižidera “friz” je posebni odeljak, sa sopstvenim vratima, koji može u potpunosti zameniti zamrzivač manjeg kapaciteta.

Kada je u pitanju bela tehnika, pri kupovini je potrebno razmišljati o mnogim faktorima. Na prvom mestu, naravno, tehničke karakteristike. Ali ne treba zanemariti ni kvalitet izrade, dugotrajnost ili funkcionalnost uređaja. Frižideri su velika investicija i moraju opravdati sredstva koja ste uložili u njih.

Zbog toga smo ponosni da Vam ponudimo uređaje brenda Sharp, imena koje se već decenijama nalazi u samom vrhu svoje klase i postalo je sinonim za tradiciju i kvalitet. Naša kompanija je zvanični distributer ovog brenda bele tehnike za Srbiju i samo na ovoj stranici možete u svakom trenutku pronaći celokupnu ponudu njihovih uređaja.

Šta imaju najbolji kombinovani frižideri što drugi nemaju

Najbolji frižideri produžiće svežinu i jestivost jela i obroka i odložiti procese koji dovode do kvarenja. Brzim hlađenjem i održavanjem konstantne temperature garantuje se da proizvodi ostanu jestivi sve do propisanog krajnjeg datuma upotrebe. Dobar frižider može pozitivno uticati i na sam ukus jela. Sprečavanjem kontakta i mešanja različitih tipova namirnica one mnogo duže zadržavaju svoj ukus i karakteristike.

Praktičnost kvalitetnih uređaja ogleda se u tome da namirnice drže u svakom trenutku dostupnim. Bez pregrada koje dozvoljavaju lako odlaganje i vađenje proizvoda, uz pravljenje nereda ili slaganje namirnica jednih preko drugih, frižider se nikako ne može nazvati funkcionalnim.

Prvi i najvažniji zadatak ovih uređaja je da čuvaju hranu i namirnice bez obzira koja vrsta je u pitanju – meso, riba, voće i povrće, mlečni proizvodi, jaja, gotova jela… Ali tu se i ne završava njihova funkcija. Energetska ekonomičnost pomoći će Vam da uštedite električnu energiju dok će moderan i elegantan dizajn učiniti da se bez problema uklope u svaki enterijer… i učine ga još lepšim.

 

+ - Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kombinovani frižider Sharp 268 l (184+84) SJ-BB04DTXWF“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *