Kombinovani frižider 324l – SJ-BA10DMXIF

71.500 din.

Karakteristike:

  • Zapremina frižidera: 230 l
  • Zapremina zamrzivača: 94 l
  • Energetska klasa: A+
  • Sistem za hlađenje: NO FROST
  • Boja: INOX
  • Nivo buke: 41 dB(A)
  • Dimenzije: 59,5 x 65 x 186 cm
  • Godišnja potrošnja energije: 311 kWh
  • Snaga: 197 W

Sprečavanje leđenja

Protok vazduha

Kontrola svežine

Sprečavanje otisaka

Fleksibilna vrata

Fleksibilne police vrata

Zona voća i povrća

Bez mešanja mirisa
Šifra proizvoda: SJ-BA10DMXIF Kategorije: ,

+ - Opis

Opis

SHARP SJ-BA10IMXI2 kombinovani frižiderKombinovani frižider 324l - SJ-BA10DMXIF u kuhinji

Kombinovani frižider SJ-BA10DMXIF

 Kombinovani frižider SJ-BA10DMXIF SHARP je  kombinovani frižider koji poseduje odvojene odeljke za frižider i zamrzivač. On ima zamrzivač sa fiokama u svom donjem delu (zapremine 94 l) i frižider sa podesivim policama u gornjem (zapremine 208+22 l).

Posebna rashladna celina u okviru frižidera je CHILLER – prostor sa nižom temperaturom u odnosu na ostatak frižidera za sve one osetljive namirnice kojima želite da produžite svežinu. Chiller je idealan za sveže meso, piletinu i ribu koje planirate da iskoristite u toku dana, piće koje želite da održite ledenim pre posluženja ili torte i kolače koje želite da poslužite i nakon nekoliko dana.

Zašto je dobro imati kombinovani frižider SJ-BA10DMXIF

SHARP linija frižidera ističe se po svojoj ekonomičnosti, pouzdanosti i praktičnosti, kao i po savremenoj tehnologiji koja omogućava savršeno funkcionisanje i čuvanje hrane bez obzira na spoljne uslove.

Krenimo od dizajna – na prvi pogled primetićete mehanizam vrata koji omogućava lako otvaranje čak i ukoliko je frižider prislonjen uz zid. Na taj način štedite prostor u kuhinji i možete ga prisloniti direktno uz zid ili druge kuhinjske elemente sa obe strane.

Unutrašnjost je takođe fleksibilna i dozvoljava podešavanje polica u zavisnosti od Vaših potreba, kako unutar frižidera tako i na vratima.

Kombinovani frižider 324l - SJ-BA10DMXIF  otvoren

SHARP frižideri

SHARP frižideri za cilj imaju da hrana duže ostane sveža i ukusna. Napredna rešenja cirkulacije vazduha, smanjenja vlažnosti i odvajanja osetljivih namirnica u zasebne pregrade omogućavaju da ne dolazi do mešanja mirisa, stvaranja leda i gubitka ukusa i teksture hrane usled isušivanja.

Na sve to, dugoročno Vam štedi električnu energiju i smanjuje troškove. Ocenjen je A++ ocenom po pitanju energetske efikasnosti i uštede energije.

Ukoliko tražite pouzdan i efikasan frižider sa zamrzivačem, ne tražite dalje od modela SJ-BA10DMXIF.

U aparatu za galete možete pripremiti bilo koju vrstu galeta jer se sva testa podjednako dobro i efikasno peku. Takođe, nelepljiva prevlaka omogućava zdravo pečenje i lako čišćenje aparata uz minimalno korišćenje ulja.

Nakon pripreme gotove galete možete ukrasiti i poslužiti po vašoj želji. Ukoliko nemate mnogo vremena ili volite jednostavniji ukus, med, šećer u prahu ili krem biće idealan dodatak, dok ukoliko je vaš izbor nešto kompleksniji ukus, možete ih posluživati uz sezonsko voće, šlag, topljenu čokoladu ili sladoled. Izbor je samo vaš!

 

Pročitajte