logo-coral

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

Sharp kombinovani frižider 213 l (171+42) SJ-TB01ITXLF

40.300 din.

  • Zapremina frižidera: 171 l
  • Zapremina zamrzivača: 42 l
  • Dimenzije zamrzivača: Dubina 42, visina 25, sirina 38 cm,
  • Boja: INOX
  • Nivo buke: 41 dB(A)
  • Dimenzije frižidera: 54 x 57 x 144 cm
  • Godišnja potrošnja energije: 220 kWh
  • Snaga: 192 W

Zona voća i povrća

Bez mešanja mirisa

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: SJ-TB01ITXSF Kategorije: , ,

+ - Opis

Opis

Sharp kombinovani frižider 213 l (171+42) SJ-TB01ITXLF kuhinja

Sharp kombinovani frižider 213 l

Sharp kombinovani frižider sastoji se od dva funkcionalno odvojena odeljka – glavnog dela frižidera i zamrzivača. U pitanju je izuzetno praktičan uređaj sa odličnim karakteristikama, i ocenjen je ocenom A+ po pitanju energetske ekonomičnosti. Zamrzivač je zapremine 42 litra sa kapacitetom zamrzavanja od 2 kg za 24h. Odeljak je rešetkom podeljen u dva nivoa kako bi se olakšalo odlaganje hrane, a uz njega dolazi i posuda za led.

Frižider je zapremine 171 litara. Unutrašnjost je podeljena u odeljke čiju visinu (odnosno veličinu) možete sami podešavati. Na dnu uređaja nalazi se fioka za voće i povrće izrađena od providnog materijala tako da ćete imati dobar pregled šta se u njoj nalazi bez potrebe za otvaranjem. Za jaja dolazi poseban držač koji olakšava njihovo odlaganje. Na dnu vrata nalazi se odeljak za flaše i boce u kojima možete držati mleko, jogurt, sokove i druge tečnosti i napitke

Zašto je dobro imati Sharp kombinovani frižider 213 l

Kombinovani frižideri sastoje se od odvojenih odeljaka za hlađenje i zamrzavanje namirnica. Za razliku od standardnih frižidera na kojima je “friz” samo jedna od pregrada, kod kombinovanih frižidera “friz” je posebni odeljak, sa sopstvenim vratima, koji može u potpunosti zameniti zamrzivač manjeg kapaciteta.

Kada je u pitanju bela tehnika, pri kupovini je potrebno razmišljati o mnogim faktorima. Na prvom mestu, naravno, tehničke karakteristike. Ali ne treba zanemariti ni kvalitet izrade, dugotrajnost ili funkcionalnost uređaja. Frižideri su velika investicija i moraju opravdati sredstva koja ste uložili u njih.

Zbog toga smo ponosni da Vam ponudimo uređaje brenda Sharp, imena koje se već decenijama nalazi u samom vrhu svoje klase i postalo je sinonim za tradiciju i kvalitet. Naša kompanija je zvanični distributer ovog brenda bele tehnike za Srbiju i samo na ovoj stranici možete u svakom trenutku pronaći celokupnu ponudu njihovih uređaja.

Sharp kombinovani frižider 213 l (171+42) SJ-TB01ITXLF fioka

Šta imaju najbolji kombinovani frižideri što drugi nemaju

Najbolji frižideri produžiće svežinu i jestivost jela i obroka i odložiti procese koji dovode do kvarenja. Brzim hlađenjem i održavanjem konstantne temperature garantuje se da proizvodi ostanu jestivi sve do propisanog krajnjeg datuma upotrebe. Dobar frižider može pozitivno uticati i na sam ukus jela. Sprečavanjem kontakta i mešanja različitih tipova namirnica one mnogo duže zadržavaju svoj ukus i karakteristike.

Praktičnost kvalitetnih uređaja ogleda se u tome da namirnice drže u svakom trenutku dostupnim. Bez pregrada koje dozvoljavaju lako odlaganje i vađenje proizvoda, uz pravljenje nereda ili slaganje namirnica jednih preko drugih, frižider se nikako ne može nazvati funkcionalnim.

Prvi i najvažniji zadatak ovih uređaja je da čuvaju hranu i namirnice bez obzira koja vrsta je u pitanju – meso, riba, voće i povrće, mlečni proizvodi, jaja, gotova jela… Ali tu se i ne završava njihova funkcija. Energetska ekonomičnost pomoći će Vam da uštedite električnu energiju dok će moderan i elegantan dizajn učiniti da se bez problema uklope u svaki enterijer… i učine ga još lepšim.

+ - Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Sharp kombinovani frižider 213 l (171+42) SJ-TB01ITXLF“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *