logo-coral

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

Presa za kosu- Lyric song

5.460 din.

Karakteristike:

  • LED ekran sa prikazom temperature
  • Automatsko isključivanje nakon 60 min
  • Podešavanje temperature u 5 nivoa u rasponu od 150°C do 230°C
  • Obrtni kabl od 360 °
  • Brzo zagrevanje
  • Funkcija zaključavanja grejnih ploče
  • Dužina kabla: 2 m
  • Snaga: 38-42 W

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 41003914 Kategorije: , ,

+ - Opis

Opis

Presa za kosu- Lyric song peglanje kose

Presa za kosu Lyric Song!

Presa za kosu Lyric Song je za žene koje žele da budu jedinstvene, posebne i privlačne kako sebi, voljenoj osobi, tako i svima u svojoj okolini.

Lyric Song pružiće Vam tačno ono što je potrebno Vama i Vašoj kosi. Prelepa, svilenkasta i ravna kosa privući će pažnju kako Vašeg partnera tako i svih ljudi u Vašem okruženju, staviti Vas u centar pažnje, dati Vam pouzdanje i ostaviti sve bez daha zahvaljujući našoj Fakir presi za kosu Lyric song.

Poklon vredan pažnje-Presa za kosu Lyric Song!

Zadivite i zasenite sve na godišnjicama, rođendanima ili porodičnim zabavama svojom novom frizurom i savršeno svilenkastom kosom koju ćete sa lakoćom ispraviti i stilizovati sa presom za kosu Lyric song. U elegantnoj beloj boji, LED ekranom sa prikazom temperature, obrtnim kablom od 360 ° i funkcijom zaključavanja grejnih ploče, naša presa za kosu ispuniće sve Vaše potrebe i želećete da je uvek imate pored sebe. Laka i prenosiva biće Vam uvek pri ruci i bukvalno Vaš kec iz rukava.

Ostanite upamćeni po svom šarmu i kako ste blistali uz svoju lepršavu i savršeno ravnu kosu!

Presa za kosu- Lyric song peglanje kose 1

Bezbednost na 1. mestu!

Presa za kosu Lyric song lako ispravlja i stilizuje kosu. Keramička prevlaka grejnih ploča automatski održava optimalnu temperaturu i dozvoljava lako prelaženje preko pramenova kose, bez čupanja, mršenja ili upetljavanja vlasi. Presa se automatski isključuje nakon 60 minuta rada i poseduje pet nivoa radne temperature koje možete podesiti po svojim željama u rasponu od 150-230°C. Ako ste se pak odlučili za predivnu talasastu kosu od naših proizvoda izdvajamo Figaro-Lyric Poem. Sa oba proizvoda imaćete kućni salon i moćete uvek i na brzinu da se spremite za bilo koju priliku. Više ne morate da zakazujete termine kod frizera i da čekate na red. Od sada sa našim profesionalnim aparatima za negovanu i lepu kosu možete biti spremni za tili čas. Bezbedno i lako rukovanje je ono što svaka žena želi.