Fagor.RS: Presa za kosu - CS-250

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

Presa za kosu – CS-250

4.550,00 din.

Svaka žena želi da se povremeno sredi i oseti privlačno, bez obzira da li postoji konkretan razlog za to ili ne. Biti lep sebi i voljenoj osobi, mnogo je bitnije od toga kako izgledamo svima ostalima.

Coral presa za kosu pruža Vam to ali i mnogo više!

Prelepa ravna ili valovita kosa neće samo ostaviti bez daha Vašeg partnera već napraviti od Vas i centar pažnje za specijalnu priliku za koju se spremate.

Godišnjice, rođendani, svadbe, proslave… svi će se diviti Vašoj frizuri koja se izuzetno lako pravi uz Coral presu za kosu.

I ne zaboravite, sa svakog događaja ostaju foto uspomene kojima ćete uvek moći da se vratite i divite tome kako ste te večeri izgledali.

Presa za kosu CS-250 je pegla koja dozvoljava lako ispravljanje i stilizovanje kose. Nano-keramička prevlaka grejnih ploča automatski održava optimalnu temperaturu i dozvoljava lako prelaženje preko pramenova kose, bez mršenja i upetljavanja. Postoji pet nivoa radne temperature i možete ih ručno podesiti po svojim željama 120-200°C.

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: CS-250 Kategorije: , ,

+ - Opis

Opis

Karakteristike

  • Keramičke grejne ploče
  • LED indicator
  • Automatsko održavanje temperature
  • Temperaturni opseg: 120-200°C
  • Funkcija zaključavanja grejnih ploča
  • Snaga: 45 W

Kako Vam prese za kosu štede vreme i novac?

Prese za kosu u našoj ponudi imaju za cilj da Vam tretiranje kose što više uproste i olakšaju. Sve prese za kosu efikasne su, lake za upotrebu i sigurne, čak i za najosetljiviju kosu.

Pegla za kosu treba da Vam pomogne da jednu svakodnevnu aktivnost obavite što lakše, brže i uz uživanje. Ove pegle za kosu čine upravo to, one Vas oslobađaju brige o još jednoj dodatnoj stvari i na sebe preuzimaju to da deo Vaših obaveza koji vam je oduzimao najviše vremena sada proleti za čas.

Peglanje kose obično je dug i nezanimljiv proces, ali će uz ove kućne aparate postati nezamenljivi deo Vašeg ulepšavanja. Uređaji u ponudi pomoći će Vam da peglanje kose bude jednostavnije, efikasnije i da prođe uz što manje napora. Ovi kozmetički aparati rade sve to za Vas.

Ono o čemu se nekada nedovoljno razmišlja i vodi računa je osetljiva kosa. Jeftini i nekvalitetni aparati u stanju su da kosu oštete, pa čak i unište. Takvi uređaji obično su i komplikovani za upotrebu i troše dodatnu električnu energiju.

Za razliku od njih, naši aparati sačuvaće kvalitet i volumen vaše kose, uštedeti Vam električnu energiju tokom korišćenja, i biti sigurni i laki za upotrebu.

Ukoliko Vam je do sada ova obaveza bila izvor frustracija, vreme je da od nje napravite zadovoljstvo. Sve što Vam je potrebno prese za kosu u našoj ponudi učiniće za Vas. Pridružite se milionima zadovoljnih korisnika širom sveta.