Fagor.RS: Putni fen i Fen za nežnu dečiju kosu - VF-1200

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

Putni fen i Fen za nežnu dečiju kosu – VF-1200

3.250,00 din.

Karakteristike:

  • Sklopivi putni i dečiji fen za kosu
  • Nežan prema nežnoj dečijoj kosi i koži glave
  • Nežno sušenje i oblikovanje kose
  • Brzo sušenje kose
  • Snaga: 1200 W
Šifra proizvoda: VF-1200 Kategorije: , ,

+ - Opis

Opis

Najpogodniji za bebe i mlađu populaciju!

Postignite prelepe i nežne rezultate feniranja kod kuće ili na putovanju uz putni fen Portofino VF-1200 koji pruža savršen balans između snage sušenja i oblikovanja kose. Fen sa sklopivom ručkom i laganog dizajna ne zauzima puno prostora, lako se pakuje, kukica za kačenje olakšava njegovo odlaganje i kao takav pogodan je za korišćenje kako kod kuće tako i na putovanju.

Portofino VF-1200 nežan je prema dečijoj kosi i koži glave. Snaga fena od 1200 W obezbeđuje optimalan nivo protoka vazduha kao i brzu, a ujedno i nežnu snagu sušenja i  oblikovanja kako nežne dečije kose, tako i tanke i osetljive kose odraslih. Kliznim dugmetom prilagodite temperaturu i snagu fena dečijoj kosi i koži glave bez straha da ćete visokim temperaturama presušiti, izgoreti ili oštetiti mekanu dečiju kosu.

Profesionalni izgled uz kompaktni fen za kosu VF 1200!

Punu snagu i veću temperaturu fena koristite za brzo sušenje kose, a srednju snagu i temperaturu fena za sušenje dečije kose i sušenje i oblikovanje osetljive kose odraslih. Rotirajući usmerivač vazduha omogućava precizno sušenje i savršene rezultate feniranja. Fokusira protok vazduha kroz otvor prema određenim područjima i omogućava bolje i preciznije oblikovanje Vaše frizure.

Zahvaljujući ergonomskom i modernom dizajnu Portofino VF-1200 fen za kosu izuzetno je lagan i lak za upotebu i dovoljno mali da se može odložiti praktično bilo gde. Kabl dužine od 1,65 m omogućava Vam maksimalnu fleksibilnost pri njegovom korišćenju. Uz pravilnu upotrebu Portofino VF-1200 putnog fena, kosa će Vam biti glatka, zdrava i blistavo sjajna.