logo-coral

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

Figaro za kosu – Lyric poem

5.460 din.

Karakteristike:

  • Prečnik grejnog valjka: 25 mm
  • LED ekran sa prikazom temperature
  • Automatsko isključivanje nakon 60 min
  • Podešavanje temperature u 5 nivoa u rasponu od 120 °C do 200°C
  • Obrtni kabl od 360 °
  • Brzo zagrevanje
  • Dužina kabla: 2 m
  • Snaga: 50-55 W
Šifra proizvoda: 41003915 Kategorije: , ,

+ - Opis

Opis

Estelle Rose Gold - Figaro 1

Figaro za kosu-Lyric poem!

Figaro za kosu  Lyric poem je jedinstven aparat uz čiju pomoć ćete brzo i lako napraviti talasastu kosu i savršene lokne bez posete frizerskom salonu.

Figaro je omiljena sprava za ulepšavanje velikog broja pripadnica lepšeg pola. Kada god poželite lokne o kojima maštate i kojima se divite, Figaro Lyric poem će Vam to i omogućiti. Od sada više ne morate da čekate u frizerskom salonu! Sada možete sami da oblikujete postojane, savršene lokne koje izgledaju potpuno prirodno.

Stilizujte Vašu kosu uz figaro za kosu Lyric poem!

Valovita frizura i nežni talasi daju Vašoj kosi volumen i čine da izgleda bujnije i zdravije. Figaro za kosu Lyric poem daje Vašem izgledu  nežan i romantičan look. Ako ste ipak za eleganciju ravne kose i želite da kombinujete frizure za različite prigode u našoj ponudi imamo i presu za kosu Lyric Song. Prelepa, svilenkasta i ravna kosa privući će pažnju kako Vašeg partnera tako i svih ljudi u Vašem okruženju, staviti Vas u centar pažnje, dati Vam pouzdanje i ostaviti sve bez daha zahvaljujući našoj Fakir presi za kosu Lyric song.

Lokne izgledaju veselo i privlačno. Uz njih ćete biti u centaru zabave bilo da se pripremate za rođendan, proslavu ili večernji izlazak.

Estelle Rose Gold - Figaro 2

Skrenite pažnju na sebe!

Pokažite svoju kreativnost, budite šarmantni, vragolasti, posebni, osvojite druge svojom jedinstvenošću i uživajte u pažnji koju zaslužujete.

Figaro Lyric poem omogućava brzo i lako uvijanje kose, bez obzira da li ga koristite svakog dana ili samo za specijalne prilike.  Sa Figaro Lyric poem-om oblikujete kosu u lokne ili nežne talase – frizure koje su poslendjih godina san svih devojaka i žena.