Aparat za galete, Recepti

Mekani bakini kolači

Recept - Mekani bakini kolači

Mekani bakini kolači mekani kao bakina duša. Njihova mekoća i zavodljivi miris će Vas opojiti i uživaćete potpuno u njihovom ukusu.

Recept - Mekani bakini kolači

SASTOJCI

  • 3 jaja
  • 250 g kisele vode
  • 3-4 kašike ulja
  • 300 g šećera
  • 600 g brašna
  • prašak za pecivo
  • narendana kora limuna

PRIPREMA:

Umutiti jaja sa šećerom, pa postepeno dodavati ostale sastojke, kiselu vodu, ulje, koru limuna i brašno sa praškom za pecivo. Testo ostaviti 30 minuta u frižider. Kada se aparat za bakin kolač dovoljno ugreje, malo ga nauljiti, sipati testo i peći. Filovati  bakine kolače po želji. Možete ih premazati džemom, kremom, obogatiti svežim voćem, sladoledom, posuti prah šećerom. Mekani bakini kolači su spremni za degustaciju, a Vi se spremte na zavodljivi, mirisni povratak u detinjstvo. Bakini kolači ne zovu se bez razloga tako. Svi znamo da je kod bake sve ukusnije, slasnije i lepše.

APARAT ZA GALETE- WMD-1200

Aparat za galete WMD-1200 pomoći će Vam da spremite ukusne poslastice za Vas i Vaše najdraže, zasladite ih kremom, šlagom, šećerom u prahu ili svežim voćem i poslužite – i sve to za samo par minuta. Ispecite ih u našem novom aparatu za galete i gledajte kako osmesi rastu na licima Vaših najmilijih. Kako pogledati nešto u obliku srca, a da Vas na asocira na radosne i vesele boje?

Sada možete istu radost uneti i u Vašu kuhinju!

U aparatu za galete možete pripremiti bilo koju vrstu galeta jer se sva testa podjednako dobro i efikasno peku. Takođe, nelepljiva prevlaka omogućava zdravo pečenje i lako čišćenje aparata uz minimalno korišćenje ulja.

Nakon pripreme gotove galete možete ukrasiti i poslužiti po vašoj želji. Ukoliko nemate mnogo vremena ili volite jednostavniji ukus, med, šećer u prahu ili krem biće idealan dodatak, dok ukoliko je vaš izbor nešto kompleksniji ukus, možete ih posluživati uz sezonsko voće, šlag, topljenu čokoladu ili sladoled. Izbor je samo vaš!

Prijatno!

Preporučeni proizvodi:

Slični recepti iz kategorije:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *