Prezentacije, Prezentacije Kuhinja, Vesti

Novo na Fagor.RS: Granitno posuđe Pasha

GRANITNO POSUĐE PASHA

Granitno posuđe Pasha odlikuje tradicionalan dizajn i najsavremeniji materijali koji garantuju savršen ukus hrane i brzu i laku pripremu. U našoj ponudi možete pronaći granitne kaserole i tiganje koji će Vam skratiti vreme kuvanja dok višeslojnim premazom na bazi granita i titanijuma sprečavaju lepljenje namirnica za površinu posuda!

Granitno posuđe Pasha: Inspirisano tradicijom

Ono po čemu će se Pasha granitno posuđe odmah izdvojiti je njegov ovalni dizajn koji inspiraciju vuče iz tradicionalnog načina pripreme hrane.

Tradicionalno posuđe pravljeno je tako da efikasnije iskoristi prostor nad vatrom ili ispod sača. Tako izrađeno ravnomernije se zagreva, prima veću količinu hrane i lakše je za rukovanje.

Sve te najbolje karakteristike nasledile su i granitne posude Pasha, a sada ih možete imati i Vi u svom domu!

GRANITNO POSUĐE PASHA: KARAKTERISTIKE

Unutrašnjost i spoljašnjost ovih posuda presvučene su višeslojnim premazom sa česticama granita i titanijuma. Karakteristika ovih materijala je da efikasno provode toplotu bez gubitaka i ne dozvoljavaju lepljenje namirnica za zidove.

Prva karakteristika dugoročno štedi električnu energiju tokom kuvanja dok druga smanjuje potrebu za preteranim korišćenjem ulja i masnoća.

Ulje i masnoće pokazali su se kao namirnice koje najviše podižu kaloričnost obroka i njihovom kontrolom lakše ćete voditi računa i o sopstvenoj kilaži i zdravlju čitave porodice.

Sve ovo i mnogo više dobijate uz ove vrhunske posude u našoj ponudi. Kuvanje ne mora biti zahtevna aktivnost – može biti čisto uživanje uz Pasha granitno posuđe!

Najbolja ponuda granitnog posuđa:

Slični recepti iz kategorije:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.