logo-coral

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

Parna pegla sa keramičkom grejnom pločom – SI-2800C

7.150 din.

Karakteristike:

  • Keramička grejna ploča,
  • Snažan parni udar
  • Rezervoar za vodu zapremine 0,38 l
  • Anti-drip funkcija
  • Anti-calc funkcija
  • Funkcija samočišćenja
  • Mogućnost podešavanja temperature
  • Zaštita od pregrevanja
  • Funkcija automatskog isključivanja
  • Snaga: 2800 W
Šifra proizvoda: SI-2800C Kategorije: , ,

+ - Opis

Opis

Parna pegla sa keramičkom grejnom pločom – SI-2800C peglanje

Parna pegla sa keramičkom grejnom pločom – SI-2800C

Parna pegla Coral sa keramičkom grejnom pločom SI-2800C od peglanja pravi uživanje. Njena keramička grejna ploča lako klizi preko tkanine, dok kontrola jačine pare olakšava peglanje i najzahtevnijih materijala. Snaga od 2800 W čini je jednom od najsnažnijih pegli u svojoj klasi. To znači brzo grejanje nakon paljenja i bez oscilacija u temperaturi tokom korišćenja.

Parne pegle SI-2800 poseduju rezervoar kapaciteta 380 ml koji omogućava dugo peglanje bez prekida. Praktičan poklopac dozvoljava lako sipanje vode u rezervoar i u isto vreme sprečava prskanje i isticanje usled naglih pokreta.

.

Savršen veš za tili čas

Ono što izdvaja ovu električnu peglu od konkurencije su dodatne funkcije koje garantuju dug radni vek i kvalitet korišćenja:

Snažan parni udar – Ova funkcija olakšava peglanje zahtevnih materijala i vertikalno peglanje zavesa i odeće okačene na ofinger.

Funkcija samočišćenja – Ova funkcija omogućava uklanjanje kamenca koji se sakupio tokom upotrebe, pogotovu ukoliko je voda koja se koristi tvrda.

Automatsko gašenje – Aparat poseduje sistem za automatsko gašenje grejnih ploča ukoliko pegla ostane uključena i nakon korišćenja. Senzor u pegli registruje ukoliko se ne pomera i nakon određenog vremena automatski je isključuje.

Parna pegla sa keramičkom grejnom pločom – SI-2800C familija

 Zašto je dobro imati parnu peglu sa keramičkom grejnom pločom – SI-2800C

Jedna od najsnažnijih pegli u svojoj klasi, parna pegla sa keramičkom grejnom pločom – SI-2800C će besprekorno ispeglati velike količine Vašeg veša, unoseći u svaki pokret lakoću i efikasnost. Njena keramička grejna ploča pobrinuće se da ne dođe ni do kakvih oštećenja na Vašem vešu i omogućiće nesmetano kliženje. Ova pegla dopreće do najzavučenijih delova Vašeg veša i sa istom lakoćom peglati peškire kao i košulje i suknje sa zahtevnim naborima. Uz parnu peglu sa keramičkom grejnom pločom – SI-2800C, zavolećete svaki minut peglanja!

+ - Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Parna pegla sa keramičkom grejnom pločom – SI-2800C“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *