a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju kompanije Fagor Srbija (Apejron), zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica,
Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

ONLINE AKCIJA

Coral parna pegla sa keramičkom grejnom pločom i funkcijom samočišćenja 2800 W – SI-2800C

7.150,00 din. 6.370,00 din.

Požurite! Akcija se završava za

Parna pegla Coral SI-2800C od peglanja pravi uživanje. Njena keramička grejna ploča lako klizi preko tkanine, dok kontrola jačine pare olakšava peglanje i najzahtevnijih materijala. Snaga od 2800 W čini je jednom od najsnažnijih pegli u svojoj klasi. To znači brzo grejanje nakon paljenja i bez oscilacija u temperaturi tokom korišćenja.

Parne pegle SI-2800 poseduju rezervoar kapaciteta 380 ml koji omogućava dugo peglanje bez prekida. Praktičan poklopac dozvoljava lako sipanje vode u rezervoar i u isto vreme sprečava prskanje i isticanje usled naglih pokreta.

Ono što izdvaja ovu električnu peglu od konkurencije su dodatne funkcije koje garantuju dug radni vek i kvalitet korišćenja:

Snažan parni udar – Ova funkcija olakšava peglanje zahtevnih materijala i vertikalno peglanje zavesa i odeće okačene na ofinger.

Funkcija samočišćenja – Ova funkcija omogućava uklanjanje kamenca koji se sakupio tokom upotrebe, pogotovu ukoliko je voda koja se koristi tvrda.

Automatsko gašenje – Aparat poseduje sistem za automatsko gašenje grejnih ploča ukoliko pegla ostane uključena i nakon korišćenja. Senzor u pegli registruje ukoliko se ne pomera i nakon određenog vremena automatski je isključuje.

Automatsko gašenje
Snažan udar pare
Keramička ploča
Zaštita od curenja
Naručite odmah i uštedite: 780,00 din.
Sigurna kupovina

Podaci koje ostavljate potpuno su sigurni i zaštićeni SSL enkripcijom.

Brza isporuka

Sve proizvode šaljemo brzom poštom istog ili prvog narednog radnog dana.

24 meseca garancije

Dve godine garancije na sve proizvode i obezbeđen servis u okviru garantnog roka.

Šifra proizvoda: SI-2800C Kategorije: , ,

+ - Opis

Opis

Karakteristike

 • Keramička grejna ploča
 • Veliki rezervoar za vodu od 380 ml
 • Jednostavno punjenje rezervoara
 • Snažan parni udar
 • Anti-drip funkcija protiv curenja vode
 • Anti-calc funkcija protiv sakupljanja kamenca
 • Funkcija samočišćenja
 • Mogućnost podešavanja temperature
 • Zaštita od pregrevanja
 • Funkcija automatskog isključivanja
 • Snaga 2800 W

Kako električne pegle olakšavaju svakodnevne poslove?

Električne pegle imaju jedan osnovni zadatak – da Vam proces peglanja, koji je neizbežan ali ume biti dug i nezanimljiv, postane zadovoljstvo, i uz to Vam omoguće da uštedite vreme i učinite Vaš dom lepšim i komfornijim. Električne pegle pred vama čine upravo to.

Pegle na paru olakšavaju proces peglanja vodenom parom koja pomaže da se uklone neravnine na tkanini i da se sâm proces ubrza. One ne moraju biti velika investicija, a sa njima možete dobiti mnogo na poljima udobnosti, zdravlja i čistoće. Pegla na paru vrhunac je moderne tehnologije i iznenadiće Vas svojom niskom cenom i jednostavnošću korišćenja.

Peglanje našim kućnim aparatima je izuzetno lako. Proizvedeni su sa namerom da Vam svakodnevne obaveze olakšaju u toj meri da ni ne primetite da predstavljaju napor. Prilagođeni su kako planiranim tako i iznenadnim poslovima, i na sve izazove odgovoriće efikasno i pouzdano.

Električne pegle u našoj ponudi iznenadiće Vas svojom karakteristikama i pronaći će stalno mesto u Vašem domu. Uverite se i sami u to.

+ - Pitajte nas o proizvodu

Pitajte nas o proizvodu

Vaše ime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Vaš broj telefona

Vaša poruka

+ - Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Coral parna pegla sa keramičkom grejnom pločom i funkcijom samočišćenja 2800 W – SI-2800C”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *