Ugradne rerne

SHARP korporativni logo

Ekskluzivna ponuda SHARP bele tehnike

Ugradna rerna-Sharp (2600 W) – K-60D22BM1

41.600 RSD

Ugradni set rerna i ploča

78.000 RSD

Ugradne rerne: Elegantan dizajn (uz mnogo lakše kuvanje)

Ugradne rerne su element koji je u stanju da u potpunosti izdigne nivo luksuza Vaše kuhinje. One jednostavno odišu elegancijom. Mogućnost da od obične kuhinjske tehnike napravite sastavni deo enterijera, da je uklopite u opštu sliku koju želite da pošaljete dizajnom, je nešto što je retko koji drugi uređaj u stanju da Vam pruži.

Ali ugradna rerna zbog dizajna ne žrtvuje svoju funkcionalnost. Naprotiv, osim funkcija koje imaju obični šporeti, ugradne ploče i rerne u stanju su da se postave odvojeno jedna od druge. Na taj način efikasnije ćete iskoristiti kuhinjski prostor i možete ih koristiti istovremeno bez stvaranja gužve u kuhinji. 

FAGOR I SHARP UGRADNE RERNE: TRADICIJA DUGA DECENIJAMA

Kada je u pitanju bela tehnika, pri kupovini je potrebno razmišljati o mnogim faktorima. Na prvom mestu, naravno, tehničke karakteristike. Ali ne treba zanemariti ni kvalitet izrade, dugotrajnost ili funkcionalnost uređaja. Ugradna rerna je velika investicija i mora opravdati sredstva koja ste uložili u nju.

Zbog toga smo ponosni da Vam ponudimo uređaje brendova Sharp i Fagor, imena koja se već decenijama nalaze u samom vrhu svoje klase i postali su sinonim za tradiciju i kvalitet. Naša kompanija je zvanični distributer ovih brendova bele tehnike za Srbiju. Samo na ovoj stranici možete u svakom trenutku pronaći celokupnu ponudu njihovih uređaja.

UGRADNE PEĆNICE: VISOKA FUNKCIONALNOST UZ ENERGETSKU EKONOMIČNOST

Prva i najbitnija funkcija ugradne pećnice je da dobro obavlja svoj osnovni zadatak – pripremu hrane. Najbolja ugradna rerna brzo će dostići radnu temperaturu i održavati je konstantnom. Efikasno će peći namirnice, bez obzira o kojim namirnicama se radi, i neće odavati suvišnu toplotu koja bi grejala kuhinju. Ovo je posebno važno u letnjim mesecima kada su temperature već dovoljno visoke.

U pećnici se peku najrazličitija jela – hleb, pite, pice, kolači i druge vrste slanih i slatkih testa, meso, riba, krompir, povrće, kao i bezbrojne kombinacije ovih namirnica. Nekada je potrebno dobro površinski zapeći jelo a nekada dugo i konstantno peći na nešto nižoj temperaturi. Nekada suvišna voda iz namirnica treba da ispari a nekada one treba da zadrže svoju sočnost.

Najbolje ugradne rerne pružaju Vam mogućnost da osim temperature kontrolišete koji grejači će biti uključeni (gornji, donji ili oba), po želji aktivirate ventilator za strujanje vazduha, pripremite roštilj na žici ili pečenje u plehu, i sve to uradite lako, uz jednostavne kontrole i uštedu vremena i električne energije.

Prijavite se

Nemate nalog?

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo unapredili Vaše iskustvo na našem sajtu. Korišćenjem našeg sajta prihvatate korišćenje kolačića.
Počnite da kucate kako biste videli proizvod koji tražite.
Prodavnica
0 Lista želja
Moj nalog
Početna