Ugradne ploče

SHARP korporativni logo

Ekskluzivna ponuda SHARP bele tehnike

Ugradna ploča – Sharp KH-6V08FT00

37.700 RSD

Ugradni set rerna i ploča

78.000 RSD

Ugradne ploče: Kuvanje kao sastavni deo Vašeg enterijera

Ugradne ploče odišu elegancijom i luksuzom. One se jednostavno uklapaju u dizajn Vaše kuhinje i postaju sastavni deo enterijera kao komad slagalice koji je nedostajao. Korišćenjem ugradnih elemenata možete razdvojiti funkcije šporeta i rerne, učiniti kuhinju funkcionalnijom i bolje iskoristiti prostor u skladu sa Vašim specifičnim potrebama.

Ali ne treba zaboraviti da ugradna ploča mora pre svega ispuniti svoj osnovni zadatak a to je da kuvanje olakša i učini ga zabavnim i zanimljivim. Kada jednom počnete da razmišljate o njemu kao o hobiju umesto o obavezi, i komplikovani recepti počeće da deluju jednostavno i ostvarivo. 

FAGOR I SHARP UGRADNE PLOČE: TRADICIJA DUGA DECENIJAMA

Kada je u pitanju bela tehnika, pri kupovini je potrebno razmišljati o mnogim faktorima. Na prvom mestu, naravno, tehničke karakteristike. Ali ne treba zanemariti ni kvalitet izrade, dugotrajnost ili funkcionalnost uređaja. Ugradna ploča je velika investicija i mora opravdati sredstva koja ste uložili u nju.

Zbog toga smo ponosni da Vam ponudimo uređaje brendova Sharp i Fagor, imena koja se već decenijama nalaze u samom vrhu svoje klase i postali su sinonim za tradiciju i kvalitet. Naša kompanija je zvanični distributer ovih brendova bele tehnike za Srbiju i samo na ovoj stranici možete u svakom trenutku pronaći celokupnu ponudu njihovih uređaja. 

STAKLOKERAMIČKE UGRADNE PLOČE: VISOKA ENERGETSKA EFIKASNOST I EKONOMIČNOST

Ploče u našoj ponudi su staklokeramičke (vitroceramic). Za razliku od klasičnih ringli, staklokeramičke ugradne ploče omogućavaju efikasnije provođenje toplote do posuđa i brže grejanje. Toplota se prenosi zračenjem umesto fizičkim zagrevanjem ringle tako da su mnogo efikasnije i ekonomičnije.

Staklokeramička ringla, u zavisnosti od modela, može dozvoljavati i prilagođavanje grejne površine veličini posude. To sprečava nepotrebno rasipanje i potrošnju energije ukoliko je ringla veća od površine posude.

Staklokeramičke ugradne ploče mnogo se lakše održavaju od klasičnih. Njihove ringle su integrisane u ploču tako da ne dolazi do zadržavanja hrane i tečnosti u pukotinama između različitih materijala. Takođe, površina je glatka što dodatno olakšava čišćenje nakon korišćenja. 

Prijavite se

Nemate nalog?

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo unapredili Vaše iskustvo na našem sajtu. Korišćenjem našeg sajta prihvatate korišćenje kolačića.
Počnite da kucate kako biste videli proizvod koji tražite.
Prodavnica
0 Lista želja
Moj nalog
Početna