a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju kompanije Fagor.RS (Apejron), zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica,
Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

 

Mašine za sudove

Ekskluzivna ponuda SHARP bele tehnike

Sortiraj proizvode Prikazan jedini rezultat
Sortiraj po
Raspon cena
Brend
  • Sharp mašina za pranje sudova A++ kapaciteta 12 kompleta - QWGX12F492WEUUSKORO U PONUDI

Mašine za pranje sudova: Sudomašine vrhunskog kvaliteta

Sudomašine SHARP već decenijama nalaze se u samom vrhu svoje klase po pitanjima kvaliteta izrade, funkcionalnosti, pouzdanosti, ekonomičnosti i zadovoljstva korisnika. Njihove karakteristike su uvek vrhunske, rezultat inovativnosti i osluškivanja potreba kupaca, a dizajn je moderan i praktičan, zamišljen da od uređaja napravi dopadljiv element celokupnog enterijera.

Mašine za sudove u našoj ponudi u stanju su da obezbede najbolji kvalitet pranja uz napredne programe koje garantuju savršenu čistoću bez obzira na tip i materijal posuđa. Ono što posebno karakteriše ove uređaje je ekonomičnost i efikasnost korišćenja energije. To je potvrđeno i ocenama A++ ili A+++, u zavisnosti od modela, najvišim ocenama koje ovi aparati mogu dobiti za energetsku efikasnost.

Za razliku od drugih uređaja, mašine za pranje sudova moraju imati i izrazitu antibakterijsku funkciju jer se na posuđu direktno poslužuje hrana. SHARP sudomašine stavljaju zdravlje korisnika na prvo mesto garantujući eliminaciju 99,99% bakterija zahvaljujući inovativnom pristupu procesu pranja.

Sharp mašine za sudove dovoljno su velikog kapaciteta za velike porodice, neočekivane goste i proslave jer pametno koriste prostor, obezbeđujući savršeno čišćenje uz mogućnost da smestite svaki tanjir, posudu, čašu i komad pribora kojima je potrebno pranje.

Sa druge strane, „zeleni“ programi omogućavaju smanjenu potrošnju vode, električne energije i deterdženta kada se pranje ne odvija punim kapacitetom.

A kada Vam je na prvom mestu efikasnost, odaberite neki od ekspresnih programa koji su u stanju da temeljno operu posuđe na višoj temperaturi i za mnogo manje vremena. Ušteda vremena bez uštede na kvalitetu pranja – jedino sa uređajima iz SHARP linije bele tehnike!

Imamo specijalnu ponudu za VasOtvorićemo je u novom prozoru da možete da nastavite gde ste stali

Svakoga meseca veliki broj proizvoda po akcijskim cenama samo za posetioce našeg sajta.

Pogledajte ponudu