Mašine za sudove

SHARP korporativni logo

Ekskluzivna ponuda SHARP bele tehnike

Sharp mašina za pranje sudova – QW-NA1BF47EW-EU

59.670 RSD

Mašine za pranje sudova: Sudomašine vrhunskog kvaliteta

Mašine za sudove – SHARP već decenijama nalaze se u samom vrhu svoje klase po pitanjima kvaliteta izrade, funkcionalnosti, pouzdanosti, ekonomičnosti. Njihove karakteristike su uvek vrhunske, rezultat inovativnosti i osluškivanja potreba kupaca. Dizajn je moderan i praktičan, zamišljen da od uređaja napravi dopadljiv element celokupnog enterijera.

Mašine za sudove u našoj ponudi u stanju su da obezbede najbolji kvalitet pranja uz napredne programe koje garantuju savršenu čistoću. Ono što posebno karakteriše ove uređaje je ekonomičnost i efikasnost korišćenja energije. To je potvrđeno i ocenama A++ ili A+++, u zavisnosti od modela, najvišim ocenama koje ovi aparati mogu dobiti za energetsku efikasnost.

ZAŠTO JE DOBRO IMATI MAŠINE ZA SUDOVE-SHARP

Za razliku od drugih uređaja, mašine za pranje sudova moraju imati i izrazitu antibakterijsku funkciju. SHARP sudomašine stavljaju zdravlje korisnika na prvo mesto garantujući eliminaciju 99,99% bakterija zahvaljujući inovativnom pristupu procesu pranja.

Sharp mašine za sudove dovoljno su velikog kapaciteta za velike porodice, neočekivane goste i proslave. On pametno koriste prostor, obezbeđujući savršeno čišćenje uz mogućnost da smestite svaki tanjir, posudu, čašu i komad pribora kojima je potrebno pranje.

Sa druge strane, „zeleni“ programi omogućavaju smanjenu potrošnju vode, električne energije i deterdženta kada se pranje ne odvija punim kapacitetom.

A kada Vam je na prvom mestu efikasnost, odaberite neki od ekspresnih programa. Oni su u stanju da temeljno operu posuđe na višoj temperaturi i za mnogo manje vremena. Ušteda vremena bez uštede na kvalitetu pranja – jedino sa uređajima iz SHARP linije bele tehnike!

Prijavite se

Nemate nalog?

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo unapredili Vaše iskustvo na našem sajtu. Korišćenjem našeg sajta prihvatate korišćenje kolačića.
Počnite da kucate kako biste videli proizvod koji tražite.
Prodavnica
0 Lista želja
Moj nalog
Početna