logo-coral

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

Spray Mop čistač podova – SPM-01

2.340,00 din.

Više ne morate tokom čišćenja podova vući tešku kofu punu vode za sobom, savijati se i krpom ribati ono što džoger nije uspeo da pokupi. Rešenje je Spray Mop čistač podova sa rezervoarom i jedinstvenim sistemom za raspršivanje tečnosti.

Rezervoar napunite vodom ili tečnošću za čišćenje, nakačite ga na Spray Mop i spreman je za korišćenje. Tako je lako!

Jednostavnim pritiskom dolazi do prskanja tečnosti ispred mopa, čime se podloga kvasi i olakšava čišćenje. Nema kofe sa vodom, ceđenja džogera i natopljenih podova koji se dugo suše. Sami dozirate tačno onoliko tečnosti koliko želite i koliko je dovoljno za savršeno čišćenje.

Ono što razlikuje Coral Spray Mop od drugih na tržištu je mogućnost jednostavne rotacije četke za 180° čime prelazite iz ribanja u sušenje podova, sa grubljih podloga na glatke ili iz čišćenja u poliranje.

Krpa je dvostrana, lako se postavlja i izrađena od kvalitetnih materijala. Sa jedne strane nalaze se resice koje su pogodne za čišćenje grubljih površina i upornijih fleka, dok je druga strana krpe od finih vlakana koja su izuzetno efikasna na glatkim površinama i prilikom poliranja.

Krpa se prosto uklanja sa mopa i može se prati u veš mašini.

Spray Mop ne morate koristiti samo za čišćenje i poliranje, izuzetno je efikasan i za dezinfekciju podova. Dovoljno je da u rezervoar sipate rastvor vode i sredstva za dezinfekciju i možete Vaš dom učiniti ne samo čistijim već i zdravijim okruženjem za sebe i svoje najbliže.

Spray Mop je toliko efikasan da će Vam postati omiljeni pomoćnik u kući!

Šifra proizvoda: SPM-01 Kategorije: , ,

+ - Opis

Opis

Karakteristike

  • Lako čišćenje bez upotrebe kofe vode
  • Zapremina rezervoara: 0,6 l
  • Integrisana funkcija raspršivača
  • Prska vodu, polira i čisti
  • Zamenljiva periva dvostrana krpa za mokro i suvo čišćenje
  • Odvojivi rezervoar sa vodom
  • Dimenzije proizvoda: 42 x 14 x 120 cm

+ - Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Spray Mop čistač podova – SPM-01“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *