Sharp: Budite originalni

SHARP korporativni logo

Ponosni smo da Vam ponudimo uređaje brenda SHARP, imena koja se već više od jednog veka nalazi u samom vrhu svoje industrije i postalo je sinonim za tradiciju, kvalitet i najnapredniju japansku tehnologiju. Naša kompanija je zvanični distributer ovog brenda bele tehnike za Srbiju i samo na ovoj stranici možete u svakom trenutku pronaći celokupnu ponudu njihovih uređaja. 

SHARP – Budite originalni

Teško je sažeti više od jednog veka tradicije i inovativnosti u nekoliko reči, ali ako postoji brend koji je te principe zastupao kroz čitavu svoju istoriju, onda je to svakako SHARP.

Osnovan kao mala mehaničarska radnja početkom prošlog veka, brzo je prihvatio ideju da je za rast potrebno razvijati sopstvenu inicijativu i biti na čelu tehnološkog napretka. Danas zapošljava više od 50.000 visokokvalifikovanih radnika i proizvodi uređaje koje su prepoznatljivi po svom modernom dizajnu i tehnološkoj izuzetnosti.

SHARP se ponosi činjenicom da je u digitalnoj revoluciji ne samo uspeo da ostane na čelu svoje industrije, već je to učinio na način koji ceni svoje zaposlene, partnere, kupce i klijente, kao i životnu sredinu

Kada je u pitanju bela tehnika, pri kupovini je potrebno razmišljati o mnogim faktorima. Na prvom mestu, naravno, tehničke karakteristike. Ali ne treba zanemariti ni kvalitet izrade, dugotrajnost ili funkcionalnost uređaja. Bela tehnika je velika investicija i mora opravdati sredstva koja ste uložili u nju.

Sharp uređaji u potpunosti će odgovoriti na sva Vaša očekivanja. Vaš dom biće skladan, moderan i uredan. Kućne poslove obavljaćete lakše i uz manje napora, a u svakom trenutku imaćete pouzdane „pomoćnike“ na koje znate da uvek možete da računate. 

NAJNOVIJI SHARP PROIZVODI U PONUDI

Saznajte više o SHARP beloj tehnici na sledećem linku.

Ne propustite najbolje i najveće popuste za jun! Akcija se završava za:

0 dana 00 Hr 00 min 00 sec

Poslednja prilika da iskoristite popuste za maj! Još samo:

0 dana 00 Hr 00 min 00 sec

Ne propustite najbolje popuste za jun!

0 dana 00 Hr 00 min 00 sec

Poslednja prilika za popuste! Još samo:

0 dana 00 Hr 00 min 00 sec
Prijavite se

Nemate nalog?

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo unapredili Vaše iskustvo na našem sajtu. Korišćenjem našeg sajta prihvatate korišćenje kolačića.
Počnite da kucate kako biste videli proizvod koji tražite.
Prodavnica
0 Lista želja
Moj nalog
Početna