logo-coral

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

POPUSTI I AKCIJE:

Specijalna ponuda: Iskoristite sjajne popuste na odabrane proizvode

Dodaj u korpu > Naruči > Šaljemo istog dana > Plati prilikom preuzimanja

Bez skrivenih troškova, bez plaćanja poštarine na teritoriji Srbije!

Sortiraj proizvode Prikazano svih 30 rezultata
Sortiraj po
Raspon cena
Brend

POPUSTI I AKCIJE:

Na našem sajtu svakog meseca možete pronaći veliki broj proizvoda po sniženim cenama. Pratite nas redovno i Vaš omiljeni aparat možete da kupite po super akcijskoj ceni i olakšate sebi boravak u kuhinji, kao i sređivanje i čišćenje kuće. Popusti i akcije na ovoj strani se odnose isključivo na Online kupovinu, odnosno naručivanje direktno preko sajta.

Osim ukoliko nije drugačije navedeno, za online kupovinu se obračunava i dodatni popust od 10%, a isporuka na kućnu adresu je potpuno besplatna.

Naručite željene proizvode i platite sigurno platnim karticama u celosti (debitnim) ili do 12 jednakih mesečnih rata (kreditnim karticama),U saradnji sa Banca Intesa omogućena je kupovina na rate bez kamate svim vlasnicima Banca Intesa kreditnih kartica Visa, Mastercard, Maestro i American Express. Ukoliko Vaša kreditna kartica podržava odabir rata, prilikom unošenja podataka otvoriće Vam se dodatno polje u kojem možete odabrati njihov broj (1-12). Jedini uslov je da ukupna narudžbina bude veća od 3.000 dinara što je preporuka banke. Možete da platite i u gotovini kuriru prilikom isporuke robe (plaćanje pouzećem).

Popusti i akcije čekaju na Vas! Prijavite se na naš newslatter, pratite nas redovno na društvenim mrežama i uvek budite u toku sa najboljom akcijskom ponudom. Ne propustite da po sniženim cenama kupite za Vaš dom BAŠ ono što Vam treba ili ste dugo to priželjkivali.