Macht: Nemački dizajn

Dizajnirani u Nemačkoj, Macht proizvode odlikuju kvalitet, funkcionalnost i efikasnost. Korišćenjem ovih kuhinjskih aparata i posuđa jedno odmah postaje jasno – u pitanju nisu obični proizvodi već oni u koje je uloženo mnogo napora kako bi što bolje i duže služili svoje vlasnike. 

Macht – Nemački dizajn

Macht na nemačkom znači snagamoć. I upravo to je glavna ideja iza ove robne marke – proizvodi u poređenju sa kojima će svi drugi delovati slabo i neefikasno.

Velika pažnja posvećena je funkcionalnosti. Električni aparati izuzetno su svestrani i mogu se koristiti za pripremu najrazličitijih jela. Kaserole i tiganji su efikasni i mogu se koristiti na svim izvorima toplote, uključujući indukcione. Pekači ravnomerno raspoređuju toplotu i ujednačeno peku hranu u rerni.

U poređenju sa drugim robnim markama u cenovnoj klasi, Macht pruža korisnicima mnogo veću vrednost. Kako po pitanju efikasnog kuvanja uz uštedu električne energije, tako i po pitanju dugovečnostigarancije i podrške nakon kupovine.

Inovativan dizajn je bitna odlika ovih proizvoda. Svi izgledaju izuzetno elegantno i u njihovoj proizvodnji koriste se  najsavremeniji materijali. Sa njima ne samo da će Vaša kuhinja izgledati moderno već ćete se tako i osećati dok je koristite.

Macht proizvodi zadovoljavaju sve medjunarodno priznate standarde iz oblasti kvaliteta i nose oznaku ECO što znači da su ispoštovani svi ekološki kriterijumi u njihovoj proizvodnji. To je potvrđeno i od strane mnogih nezavisnih istraživačkih kuća.

Sve ovo su samo neki od razloga što je Macht kao robna marka osvojila poverenje kupaca i zaslužila svoje mesto na konkurentnom tržištu Evrope.

NAJNOVIJI MACHT PROIZVODI U PONUDI

Prijavite se

Nemate nalog?

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo unapredili Vaše iskustvo na našem sajtu. Korišćenjem našeg sajta prihvatate korišćenje kolačića.
Prodavnica
0 Lista želja
Moj nalog
Početna