Ekspres posuđe

U svakodnevnom govoru “jednostavno” je sinonim za brzo. Ali kada kuvar to kaže, znači da je bio potreban čitav život da se nauči pravi način!

Najveći problem u kuhinji nisu komplikovani recepti ili retki začini. Najveći problem u kuhinji je – vreme. Ekspres posuđe skratiće pripremu ukusnih obroka, uštedeti Vam vreme i uz to osloboditi sve hranljive sastojke iz namirnica koje drugi aparati jednostavno nisu u stanju. 

Magefesa ekspres posuđe

KAKO VAM EKSPRES POSUĐE POMAŽE U KUHINJI?

Ekspres posuđe značajno skraćuje vreme kuvanja, čuva hranljivost namirnica i štedi električnu energiju. U poređenju sa klasičnim kuvanjem, ekspres posuđe ne samo da kuva brže, efikasnije i zdravije, već i ne ostavlja nered za sobom i olakšava održavanje kuhinje.

Najbolji ekspres lonac je efikasan, siguran i pouzdan, i upravo zato smo se odlučili za brend Magefesa. Po izuzetno povoljnim uslovima dobijate vrhunski proizvod sa premijum karakteristikama. Magefesa ekspres lonci su višestruki dobitnici nagrada za kvalitet i efikasnost koje dobijaju samo najbolji ekspres lonci na tržištu.

Brzo kuvanje se od klasičnog ne izdvaja samo po vremenu pripreme već i po hranljivosti gotovih jela. Uz naše ekspres posuđe Vaša jela biće ukusna i primamljiva, brže pripremljena i puna vitamina, minerala i drugih nutricienata. Kuvanje brzo uz naše proizvode znači i kuvanje zdravije.

Ekspres posuđe koje nudimo u našoj liniji posuđa dolazi u nekoliko veličina u zavisnosti od Vaših potreba. Odaberite svoju i otkrijte koliko kuvanje zapravo može biti jednostavno.

Kada jednom otkrijete lakoću kuvanja uz ekspres lonac i koliko Vam vremena štedi dok u isto vreme poboljšava ukus i hranljivost Vaših jela, to će postati nešto čemu ćete se vraćati svakoga dana i jedino pitanje koje ćete sebi postavljati biće: Šta kuvamo danas? 

LAK ZA UPOTREBU

Ubacite sastojke, zatvorite, odaberite željeni pritisak i – opustite se. Nakon kuvanja pozicija za dekompresiju omogućava da lako i sigurno otvorite lonac.

SAVEZNIK ZA ZDRAVU ISHRANU

Čuva 50% više vitamina, minerala i drugih hranljivih materija u odnosu na standardno kuvanje.

BRZ

Uštedite 70% vremena u odnosu na klasično kuvanje. Takođe ćete uštedeti i električnu energiju.

SIGURAN

Pet sigurnosnih sistema za bezbedno rukovanje pre tokom i nakon kuvanja.

LAK ZA ODRŽAVANJE

Ventil se jednostavno odvrće iz ležišta za prosto čišćenje i ispiranje bez komplikovanih alata.

GRADUIRANE UNUTRAŠNJOSTI

Oznake za minimum, maksimum i polovinu kapaciteta olakšavaju izbor količine namirnica i kuvanje svih vrsta jela.

KVALITETAN

Izrađen je od vrhunskog 18/10 hirurškog čelika, sa debelom troslojnom osnovom i aluminijumskim diskom debljine 4 mm – debljim od većine komercijalnih ekspres lonaca na tržištu.

ZAŠTO JE EKSPRES POSUĐE PRAVI IZBOR ZA VAS?

  • Skraćuje vreme pripreme
  • Kraćim kuvanjem čuva hranljive sastojke unutar namirnica
  • Mogućnost kuvanja istog dana, bez prethodnog planiranja
  • Olakšan proces kuvanja: Sve namirnice dodaju se istovremeno i kuvaju podjednako dugo

Recepti za ekspres posuđe: 

Prijavite se

Nemate nalog?

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo unapredili Vaše iskustvo na našem sajtu. Korišćenjem našeg sajta prihvatate korišćenje kolačića.
Počnite da kucate kako biste videli proizvod koji tražite.
Prodavnica
0 Lista želja
Moj nalog
Početna