a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju kompanije Fagor Srbija (Apejron), zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica,
Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Pretplatite se na Newsletter i budite prvi obavešteni o svim budućim akcijama, promocijama i popustima.

Ime i prezime

E-mail adresa

 

Ekspres posuđe

Fagor ekspres lonac i ekspres posuđe

Kako vam ekspres posuđe pomaže u kuhinji?

Ekspres posuđe mora da bude praktično i efikasno. Ekspres posuđe Vam štedi vreme i olakšava kuvanje ali ni u jednom trenutku ne sme izgledati da je u pripremu obroka uloženo iole manje truda.

Najbolji ekspres lonac je onaj koji sav posao obavi za Vas a i dalje Vam ostavlja dovoljno slobode da svoje kulinarsko umeće prikažete u potpunosti. Ukoliko recepti koje pripremate ne izgledaju kao na slikama, problem ne mora obavezno biti u kuvaru, već izbor proizvoda koji nisu najbolji ekspres lonci.

Brzo kuvanje se od klasičnog razlikuje samo u vremenu pripreme. Uz naše ekspres posuđe Vaša jela biće ukusna i primamljiva, a trud potreban da se naprave biće višestruko umanjen. Kuvanje brzo uz naše proizvode znači i kuvanje lako.

Ekspres posuđe koje nudimo dolazi u nekoliko fantastično dizajniranih veličina u zavisnosti od Vaših potreba. Odaberite svoju i otkrijte koliko kuvanje zapravo može biti jednostavno.

Ekspres lonec Fagor

Brzo
Brzo
Lako
Lako
Sigurno
Sigurno

Lak za upotrebu.

Pozicija za dekompresiju: kada je kuvanje završeno, omogućava Vam da brzo, lako i bezbedno otvorite ekspres lonac. 2 nivoa pritiska: za sve vrste recepata. Može se koristiti na svim vrstama šporeta, uključujući i indukcione.

Samo-čisteći ventil.

Zahvaljujući samo-čistećem ventil sistemu linija Future i Innova, lonac je uvek u optimalnom stanju.

Saveznik za zdravu ishranu.

Čuva 50% više hranljivih vrednosti u odnosu na standardno kuvanje.

Brzina.

Uštedite 70% više vremena u odnosu na standardno kuvanje. Takođe ćete uštedeti i električnu energiju.

Višenamenska korpa za duplo kuvanje.

Sa višenamenskom korpom možete kuvati dva jela istovremeno, cediti, a čak i rendati.