Fagor.RS

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

Coral Electric je registrovani domaći brend malih kućnih aparata iza koga se nalazi jednostavna ideja – da svako zaslužuje da uživa u kvalitetnim proizvodima po pristupačnim cenama i povoljnim uslovima.

Coral Electric – Kvalitet dostupan svima

Domaće tržište preplavljeno je jeftinim aparatima sumnjivog kvaliteta i niske upotrebne vrednosti. Iako na prvi pogled mogu delovati povoljnije, istina je da se dugoročno nikako ne isplate. Materijali od kojih su napravljeni izuzetno su podložni kvarovima, rezervni delovi su često nedostupni a servis nezadovoljavajući, ako uopšte postoji.

Sa druge strane, poznate robne marke često formiraju cene više na osnovu imena a ne upotrebne vrednosti proizvoda. Popularni brendovi poseduju velike budžete za marketing i reklamiranje čija se cena redovno prenosi na krajnjeg kupca. Nije nepoznat slučaj da iste fabrike proizvode dva gotovo identična proizvoda od kojih jedan ima značajno višu cenu samo zbog logoa koji se na njemu nalazi.

Coral proizvodi imaju najbolji odnos cene i kvaliteta na tržištu. Poseduju sertifikate verifikovanih domaćih istituta za kontrolu kvaliteta čime garantuju svoju vrednost, imaju odličnu podršku po pitanju garancije, servisa i dostupnosti rezervnih delova, a pri tom nemaju previsoku cenu samo na osnovu imena.

Coral Electric proizvodi imaju izraženu upotrebnu vrednost. U sebi spajaju elemente tredicionalnog i modernog. Dizajnirani su, projektovani i izrađeni sa ciljem da Vam olakšaju svakodnevne poslove, uštede vreme i poboljšaju kvalitet života.

U našoj bogatoj ponudi možete pronaći Coral proizvode koje ne možete nabaviti nigde drugde na tržištu. Direktnom online prodajom i prodajom preko široke mreže saradnika u svim većim gradovima u Srbiji, cilj nam je da svakome omogućimo da uživa u jedinstvenom kvalitetu koji brend Coral nudi.

Najnoviji Coral proizvodi u ponudi

Sortiraj proizvode Prikazano 1 - 10 od 63 rezultata
Sortiraj po
Status proizvoda
Kategorije
 • ONLINE AKCIJA Coral aparat za sporo kuvanje 6,5 l 320 W - Super Krčko SC-320
 • ONLINE AKCIJA Coral mini pekara za hleb do 1350 g 860 W - BM-2000
 • ONLINE AKCIJA Coral nutri blender Bullet sa dve posude 350 i 650 ml - BS-1000 Basic Plavi
 • ONLINE AKCIJA Masažer za noge: Opuštajuća masaža stopala
 • ONLINE AKCIJA Coral staklene vakuum posude - VB-02

  Coral staklene vakuum posude – VB-01

  Coral 1.950,00 din. 1.820,00 din.
 • ONLINE AKCIJA Coral aparat za belgijske vafle sa dva kalupa - Mama's Waffles MW-750
 • ONLINE AKCIJA Coral štapni mikser sa sečivom od nerđajućeg čelika, mutilicom i posudom - HBW-600
 • ONLINE AKCIJA Coral bežična vodootporna mašinica za brijanje - MSH-10
 • ONLINE AKCIJA Coral toster sa dva otvora za kriške i sedam nivoa pečenja - TA-750
Imamo specijalnu ponudu za VasOtvorićemo je u novom prozoru da možete da nastavite gde ste stali
Pogledajte ponudu