logo-coral

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

Keramički pekač – CU33RR5

3.250 din.

Karakteristike:

  • Materijal: keramika
  • Dimenzije: 33 x 23 x 6 cm

Proizvedeno u francuskoj

Otporno na termalni šok
Pećnica
Zamrzivač
Mikrotalasna

Do -20°C

Do 250°C
Šifra proizvoda: cu33rr5 Kategorije: , , , ,

+ - Opis

Opis

Keramički pekač bake and serve povrce

Keramički pekač

Keramički pekač je pekač napravljen od keramike pogodne za pečenje na temperaturama do 250 stepeni. Sve što Vam je potrebno vatrostalne posude u našoj ponudi učiniće za Vas. Pridružite se milionima zadovoljnih korisnika širom sveta.

Zašto je dobro imati keramički pekač

Pečenje hrane je proces neophodan za pravljenje ukusnih domaćih jela i bez njega obroci nikako ne mogu biti kompletni. Samo pečenje hrane nije dovoljno, potreban je Vaš specijalan recept, ali domaća hrana pripremljena u ovim posudama biće ukusnija i pravićete je lakše, brže i uz uživanje.

Za razliku od nekih drugih materijala, keramiku karakteriše izuzetna lakoća oblikovanja. Rezultat toga su prelepi savremeni oblici, neobičan dizajn i atraktivan izgled. Posude od keramike postaju bitan element enterijera i ukras koji ima upotrebnu vrednost čak i kada se ne koristi za posluženje hrane.

Zato pogledajte našu ponudu i odaberite artikal koji odgovara Vašem ukusu i Vašim potrebama. Ulepšajte Vašu kuhinju, trpezariju, dnevnu sobu, i oplemenite Vaš životni prostor!

Keramički pekač bake and serve

Lepota i praktičnost keramičke posude

Postoji razlog zašto su se keramičke posude zadržale u svakodnevnoj upotrebi od praktično praistorije do danas. I pored savremenijih materijala – porcelana, stakla, INOX-a, i dalje je nezamisliva kuhinja bez keramičkih tanjira i šolja, velike činije za voće ili šarenih posuda za začine.

Moderne tehnologije i tehnike dozvoljavaju izradu proizvoda specijalnih karakteristika, kao što su keramičke posude za pečenje otporne na visoke temperature; Ili keramičke posude za začin fine izrade; Ili keramičke činije i šolje veće čvrstoće i izdržljivosti.

Stari narodi otkrili su lepotu ukrašavanja keramike i dali joj novu dimenziju. Keramičke posude nisu više bile samo praktični proizvodi za čuvanje i posluživanje hrane, to su postali predmeti nemerljive lepote, koji su obogaćivali prostor i činili ga lepšim i prijatnijim mestom za život.

+ - Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Keramički pekač – CU33RR5“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *