Fagor.RS

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

Pravougaoni pekač 35×26 – Magic 35

1.950,00 din.

Pyrex MAGIC pravougaoni pekač olakšava Vam pripremu jela u rerni. Njegovi oblik i dimenzije prilagođeni su raznim vrstama jela tako da ga možete koristiti za praktično sve vrste recepata, dok materijal od koga je izrađen i nelepljivi premaz garantuju lako rukovanje i jednostavno pranje i održavanje.

Pekač poseduje ispust za odlivanje suvišne masnoće i tečnosti. Ukoliko je potrebno tečni sadržaj iz pleha presuti ili prosuti, učinićete to bez pravljenja nereda u kuhinji i stvaranja dodatnog posla.

Dimenzija je 35 x 26 x 5 cm što je ekvivalent pripremi hrane za 6-8 osoba ili dva obroka za manju ili srednju porodicu.


Pećnica
Sigurna kupovina

Podaci koje ostavljate potpuno su sigurni i zaštićeni SSL enkripcijom.

Brza isporuka

Sve proizvode šaljemo brzom poštom istog ili prvog narednog radnog dana.

24 meseca garancije

Dve godine garancije na sve proizvode i obezbeđen servis u okviru garantnog roka.

Šifra proizvoda: Magic 35 Kategorije: , , ,

+ - Opis

Opis

Karakteristike

  • Materijal: Non-stick aluminijum
  • Dimenzije: 35 x 26 x 5 cm
  • Zapremina: 4,4 litara
  • Temperatura: Do 230°C
  • Ravnomerno širenje toplote
  • Nelepljivi unutrašnji premaz
  • Proširene ivice za lakše i bezbednije rukovanje

Vatrostalni pekači izrađeni su od ugljeničnog čelika sa keramičkim premazom i drugih materijala koji podnose ekstremno niske i visoke temperature. Vatrostalni pekači praktično su neuništivi i u njima možete spremati, peći i servirati.

Pečenje hrane je proces neophodan za pravljenje ukusnih domaćih jela i bez njega obroci nikako ne mogu biti kompletni. Samo pečenje hrane nije dovoljno, potreban je Vaš specijalan recept, ali domaća hrana pripremljena u ovim posudama biće ukusnija i pravićete je lakše, brže i uz uživanje.

Topli obroci čuvaju se tako lako uz vatrostalne posude da ćete zaboraviti da ste ikada koristili ijedne druge. Sve svoje zamisli ostvarićete u potpunosti i to jednostavnije, efikasnije i sa manje truda. Topli obroci će se uz ove posude praktično servirati sami.

Sve što Vam je potrebno vatrostalni pekači u našoj ponudi učiniće za Vas. Pridružite se milionima zadovoljnih korisnika širom sveta.

+ - Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Pravougaoni pekač 35×26 – Magic 35”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *