Royal Elisabeth Idyle porcelanski set za ručavanje - Fagor

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

Idyle porcelanski set za ručavanje

18.200,00 din.

Karakteristike Idyle porcelanskog seta za ručavanje:

  • Najfiniji porcelan: New Bone China
  • Set od 6 plitkih tanjira (270 mm)
  • Set od 6 dubokih tanjira (220 mm)
  • Set od 6 desertnih tanjira (190 mm)
  • Set od 6 šoljica (220 ml) sa tacnama
  • Oval (360 mm)
  • Činija za salatu (230 mm)
  • Okrugli tanjir (300 mm)
Šifra proizvoda: Idyle set za ručavanje Kategorije: , , ,

+ - Opis

Opis

Kako porcelanski servisi utiču na ukus hrane?

Porcelanski servisi u našoj ponudi, uključujući Idyle porcelanski set, izrađeni su od najkvalitetnijeg porcelana – New Bone China, i predstavljaju vrhunac dizajna i izrade. Svi porcelanski servisi koje vidite izuzetnog su kvaliteta i pristupačne cene i prijatno će Vas iznenaditi svojim karakteristikama.

Da li ste se ikada zapitali zašto vrhunski restorani i hoteli toliko ulažu u porcelansko posuđe na kojima poslužuju hranu? Istraživači su primetili da je vizuelni utisak, ukoliko je hrana poslužena na kvalitetnom porcelanskom posuđu, toliko jak da je dovoljan da promeni sâm ukus hrane. Drugim rečima, što poslužena hrana bolje izgleda, biće i ukusnija. A teško je nadmašiti kvalitet koji servisi u koje vidite nude.

Porcelanski tanjiri su neophodni su za posluživanje ukusnih domaćih jela i bez njih kuhinja nikako ne može biti kompletna. Sami porcelanski tanjiri nisu dovoljni, potreban je Vaš specijalan recept, ali hrana poslužena u New Bone China porcelanu izgledaće ukusnije iako ste je pravili lakše, brže i uz uživanje.

Tanjiri od porcelana postaće nezamenljivi deo Vaše trpeze. Sve Vaše zamisli ostvarićete u potpunosti i to jednostavnije, efikasnije i sa manje truda. Hrana će izgledati vrhunski a tanjiri od porcelana učiniće da izgleda kao da su u pripremu uloženi sati.

Sve što Vam je potrebno porcelanski servisi učiniće za Vas. Pridružite se milionima zadovoljnih korisnika širom sveta koji koriste naše proizvode.

Idyle porcelanski set

Idyle porcelanski set je porcelanski set za ručavanje. Sastoji se od 33 komada porcelanskog posuđa – tanjira, ovala, šoljica sa tacnama i činija i izrađen je od najfinijeg New Bone China porcelana.

Obradujte svoje najmilije ovim luksuznim setom posuđa, a goste ostavite zadivljenim Vašom prazničnom trpezom uz Idyle porcelanski set, koji će zauzeti posebno mesto u Vašoj kuhinji.

+ - Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Idyle porcelanski set za ručavanje“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *