a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju kompanije Fagor Srbija (Apejron), zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica,
Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Pretplatite se na Newsletter i budite prvi obavešteni o svim budućim akcijama, promocijama i popustima.

Ime i prezime

E-mail adresa

Želite ovaj paročistač? Ne čekajte.

Da li želite temeljno čišćenje bez korišćenja hemikalija?

Da li želite da očistite i ono što drugi aparati nisu u stanju?

Da li želite da dezinfikujete prostorije i eliminišete bakterije, grinje i buđ?

Paročistač Ecovitta: Savršeno čist, blistav i mirisan dom

U svemu tome pomoći će Vam jedinstveni uređaj – paročistač Ecovitta Aromatic!

Paročistači čiste prostorije pomoću vrele pare. To im omogućava da skidaju tvrdokorne mrlje i fleke koje drugi aparati nisu u stanju da učine, a da pritom ne koriste deterdžente i druge hemikalije. Na taj način čuvaju se tepisi i podloge od potencijalnih oštećenja.

Paročistač Ecovitta Aromatic dozvoljava dodavanje aromatizovanih tečnosti zbog kojih će Vaše prostorije biti ne samo čiste već i sveže i mirisne.

Otkrijte na koje sve načine Vam ovaj aparat omogućava da živite zdravije i urednije, kako smanjuje opasnost od alergija i bolesti, i kako Vam može uštedeti novac koji biste inače morali da potrošite da postignete njegove rezultate.

Paročistač Ecovitta: Savršeno čist, blistav i mirisan dom

Zašto je paročistač Ecovitta Aromatic najbolji izbor?

Paročistač Ecovitta Aromatic je idealno rešenje za temeljno čišćenje Vašeg doma. Ne koristi nikakve hemikalije, izuzetno je lak za korišćenje, i možete ga upotrebljavati na bukvalno svim površinama. Osim što čisti, za sobom ostavlja i prijatnu aromu tako da će prostorije uvek biti blistave i odisati svežinom.

Paročistač sadrži nastavke koji Vam pomažu da doprete do svih teško dostupnih površina. Možete čistiti:

  • kuhinjske elemente
  • kade, lavaboe i wc školjke
  • unutrašnjost automobila
  • rerne
  • prostor između pločica
  • nameštaj
  • zavese
  • ogledala i stakla
  • klima uređaje

bukvalno sve…

Na klasičnim površinama – pločicama, parketu, tepihu – skida sve ono što drugi aparati nisu u stanju – fleke, mrlje, ostatke hrane, otiske od gume… Uređaj poseduje kabal dužine pet metara tako da nikako ne možete doći u situaciju da Vam neka površina bude van domašaja.

Siguran za najmlađe i najosetljivije

Čistije i zdravije okruženje

Za razliku od drugih aparata koji samo uklanjaju prašinu i prljavštinu sa podova, paročistač ih čisti i dezinfikuje. Tepih, parket i pločice mogu izgledati čisto ali postoji samo jedan siguran način da se u to i uverite bez korišćenja jakih hemikalija. Vrela para, čiji intenzitet korisnik sam kontroliše, eliminiše klice, mikrobe i bakterije, grinje, buđ i sve drugo što može izazvati neželjenu reakciju.

Ukoliko imate malu decu ili kućne ljubimce u domu, postoji razlog više da se odlučite za paročistač. I jedni i drugi osetljivi su na jake hemikalije koje se koriste za dezinfikovanje dok paročistač te hemikalije ne koristi.

Pored dezinfekcije podova, možete dezinfikovati plišane igračke, krevete i fotelje, detetovo omiljeno ćebe ili pokrivač. Možete dezinfikovati podlošku Vašeg ljubimca ili ćilim na kojem spava. Jake hemikalije ostavljaju tragove na tkanini. Sa paročistačem ne morate ni razmišljati o tome.

Praktičan i lak za upotrebu

Paročistač Ecovitta Aromatic toliko je praktičan da ga lako možete podići i dohvatiti najviša mesta u stanu. Dve ergonomske ručke pružaju siguran hvat i obezbeđuju prirodan položaj vaših dlanova, tako da ne dolazi do umaranja niti bola nakon dužeg korišćenja.

Ne postoji crevo koje vučete za sobom niti baza koja zapinje i o koju se saplićete. Ne zauzima suvišno mesto u ormanu niti stoji u kutiji koju nemate želju ni da raspakujete. Biće Vam uvek na dohvat ruke i koristićete ga stalno i u svakoj prilici.

Uređaj je spreman za samo 30 sekundi. Klasičnim paročistačima je potrebno i do 15 minuta da dostignu radnu temperaturu i budu spremni za korišćenje.

Na podešavanju sa najjačom parom možete ga koristiti čitavih 30 minuta bez prestanka, a u svakom trenutku možete dopuniti rezervoar hladnom vodom i nastaviti čišćenje i dezinfikovanje prostora bez čekanja. Dodajte par kapi arome i prostorije će biti ne samo čiste već i sveže i mirisne.

Odgovor za sve izazove

Uz aparat dolazi nekoliko nastavaka za sve vrste podloga. Glavni nastavak možete koristiti na podovima – parketu, pločicama i tepisima. Manji nastavak je pogodan za nameštaj i druge mekše površine. Tu je i nastavak za glatke površine, stakla i ogledala.

Prvi od dva mala nastavka služi za uporne mrlje i fleke. Koristite ga za skidanje otisaka na parketu, za čišćenje rerne, prostora oko šporeta i kuhinjskih elemenata, za struganje naslaga između pločica… U paketu ih dolazi nekoliko tako da ih možete menjati po nameni – jedan za prostor gde se priprema hrana i jedan za podove.

Drugi mali nastavak je beskontaktan, naziva se deflektor i ima dve funkcije. Glavna funkcija je da kontroliše dotok pare za druge nastavke kako ne bi dolazilo do curenja vode, a možete ga koristiti i samostalno za osetljive predmete i podloge, za dezinfekciju ili omekšavanje upornih fleka.

Bez deterdženata i hemikalija

Uštedite čuvajući zdravlje

Paročistač Ecovitta štedi Vam ne samo vreme već i novac. Umesto da plaćate skupe deterdžente i hemikalije za dezinfekciju koje sigurno nisu najzdraviji izbor za korišćenje u domu, možete koristiti vrelu paru sa istim, i boljim efektom. Hemikalije takođe imaju neprijatan miris i ostaju lepljive nakon nanošenja pa privlače prašinu i prljavštinu.

Možete čistiti filtere za klima uređaje i lično oprati unutrašnjosti automobila umesto u perionici.

Možete koristiti običnu vodu sa česme u aparatu umesto kupovne destilovane vode. Na taj način štedite praktično svaki put kada ga upotrebljavate.

Paročistač poseduje četkicu za čišćenje kamenca u generatoru pare. Njenim korišćenjem produžavate radni vek uređaja, eliminišete potrebu za servisiranjem i dugoročno štedite novac.

Sviđa Vam se ono što ste videli?