Kuhinjski pribor

Jesti je potreba ali kuvati je umetnost!

Ima li lepše slike od ukusnog jela koje se tiho krčka u posudi na šporetu? Ali pre nego što je od namirnica postalo obrok, prethodno je narezano, iseckano, usitnjeno, usuto, presuto, izmešano, začinjeno, i tek tada stavljeno na ringlu. Kuhinjski pribor Vam pomaže da Vaša jela pripremite brže, jednostavnije i efikasnije. A zatim ih slasno i pojedete! 

Set japanskih noževa – RYORI

2.860 RSD

Pribor za ručavanje za 6 osoba – Paris

6.370 RSD

Escajg za ručavanje za 6 osoba – Nuria

3.770 RSD

Pribor za ručavanje za 6 osoba – ANA

4.550 RSD

Set noževa sa postoljem – Blade CUTACO05N

5.590 RSD

Pribor za ručavanje za 6 osoba – Cordoba

5.850 RSD

Ručna seckalica sa dodacima – EC-02 Joy

2.080 RSD

Kalupi za sladoled – POPSY

1.300 RSD

Prisma set 3/1 kuhinjskih noževa

2.990 RSD

Bamboo Ring – Rotirajući poslužavnik od bambusa

2.470 RSD

Posuda za posluženje – Bamboo Snack 2

1.040 RSD

Posuda za posluženje – Bamboo Snack 3

1.300 RSD

Kako kuhinjski pribor pomaže u kuhinji?

Kuhinjski pribor pomaže Vam da pripremite namirnice pre kuvanja, učestvuje u procesu kuvanja i konačno u posluženju i konzumiranju jela. Kvalitetan kuhinjski pribor može značajno ubrzati proces sečenja, rendanja, usitnjavanja i pripreme namirnica ali i podići celokupno iskustvo uživanja u obroku.

Brza priprema mesa, povrća i drugih namirnica značajno skraćuje vreme kuvanja. Za pojedine komplikovane recepte koji se sastoje od velikog broja namirnica, neretko je priprema značajnija i od samog kuvanja. Sastojke je potrebno pripremiti na različite načine – neke iseći na komade, druge narendati, treće sitno iseckati a četvrte dodati u precizno izmerenoj količini.

Tokom kuvanja, jelo treba promešati, paziti da ne zagori, presipati iz jedne posude u drugu, odliti višak vode, začiniti i slično. Ne treba zanemariti koliko je i u tim situacijama bitno imati odgovarajuće alatke koje će biti efikasne i istovremeno čuvati Vaše posuđe.

Konačno, nakon posluženja, vreme je i za uživanje u jelu. Kvalitetan i skupocen escajg, pogotovo u kombinaciji sa porcelanskim servisom značajno podiže nivo uživanja u jelu i čini Vaša jela lepšim i ukusnijim.

Sve što Vam je potrebno kuhinjski pribor u našoj ponudi učiniće za Vas. Pridružite se milionima zadovoljnih korisnika širom sveta.

ZAŠTO JE KUHINJSKI PRIBOR PRAVI IZBOR ZA VAS?

  • Ubrzava pripremu namirnica za kuvanje
  • Olakšava proces kuvanja
  • Podiže iskustvo uživanja u obroku
Prijavite se

Nemate nalog?

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo unapredili Vaše iskustvo na našem sajtu. Korišćenjem našeg sajta prihvatate korišćenje kolačića.
Počnite da kucate kako biste videli proizvod koji tražite.
Prodavnica
0 Lista želja
Moj nalog
Početna