Fagor: Odani Vama

Pre više od 60 godina Fagor je napravio prve korake u kovačkoj radionici u Mondragonu. Danas je peti najveći evropski proizvođač, prisutan u milionima domova širom sveta i jedan od najprepoznatljivijih brendova na svetskom tržištu.

Fagor – Odani Vama

Istorija Fagora usko je vezana za sveštenika Arizmendija. Nakon II svetskog rata, prepoznao je potencijal svog malog grada i u njemu osnovao politehničku školu, danas Univerzitet Mondragon. Okupivši najtalentovanije polaznike škole na jednom mestu, osnovao je i prvo preduzeće, koje je kasnije postalo ono što je danas Fagor.

Uticaj sveštenika nije značajan samo za osnivanje kompanije, već se osećao i kroz celu njenu istoriju. Kroz školu je promovisao principe humanizma, participacije i solidarnosti. To je pomoglo čitavom Mondragonu da se oporavi nakon II svetskog rata ali i da se uspostavi poslovna politika koja je ceni svoje zaposlene, brine o okruženju i društvu u celini, i promoviše fer odnos sa poslovnim partnerima.

Direktori i menadžment su redak pozitivan primer koji svesno ograničava sopstvene zarade u odnosu na zarade zaposlenih. Na taj način ne samo da se povećava briga prema svim radnicima već se stvara i kultura u kojoj se svaki zaposleni oseća kao bitan deo kompanije i brenda. 

Mikseri iz ponude Fagor.RS

Fagor je danas sinonim za kvalitet, inovativnost i prepoznatljivost brenda. Njihovi mali kućni aparati spadaju u sam vrh srednje i srednje-visoke klase proizvoda i odlikuju ih funkcionalnost, savremen dizajn i napredna tehnologija.

U našoj bogatoj ponudi možete pronaći Fagor proizvode koje ne možete nabaviti nigde drugde na tržištu. Direktnom online prodajom cilj nam je da svakome omogućimo da uživa u jedinstvenom kvalitetu.

NAJNOVIJI FAGOR PROIZVODI U PONUDI

Ne propustite sjajne popuste za jul! Akcija se završava za:

0 dana 00 Hr 00 min 00 sec

Poslednja prilika da iskoristite odlične popuste za jul! Još samo:

0 dana 00 Hr 00 min 00 sec

Ne propustite sjajne popuste za jul!

0 dana 00 Hr 00 min 00 sec

Poslednja prilika za popuste! Još samo:

0 dana 00 Hr 00 min 00 sec
Prijavite se

Nemate nalog?

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo unapredili Vaše iskustvo na našem sajtu. Korišćenjem našeg sajta prihvatate korišćenje kolačića.
Počnite da kucate kako biste videli proizvod koji tražite.
Prodavnica
0 Lista želja
Moj nalog
Početna