Vatrostalna posuda – Fargor.rs

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

Vatrostalna posuda

1.560,00 din.

Karakteristike:

Četvrtasta vatrostalna posuda sa poklopcem:

  • Materijal posude: borosilikatno staklo
  • Materijal poklopca: BPA free plastika
  • Zapremina: 1,6 l
  • Dimenzije: 25 x 22 x 5 cm

Upotreba:

    • Posuda/pekač pogodna je za pečenje u rerni, kao i za serviranje i odlaganje jela
    • Plastični poklopac predviđen je za odlaganje u frižideru i zamrzivaču
    • Plastični poklopac nije predviđen za korišćenje u rerni

Proizvedeno u francuskoj

Otporno na termalni šok
Pećnica
Zamrzivač
Mikrotalasna

Pekač:


Do -20°C

Do 250°C
Pećnica
Mikrotalasna
Šifra proizvoda: 209p Kategorije: , , , ,

+ - Opis

Opis

Zašto je dobro imati vatrostalnu posudu

Vatrostalna posuda izrađene su od borsilikatnog stakla i drugih materijala koji podnose ekstremno niske i visoke temperature. Vatrostalne posude praktično su neuništive i u njima možete spremati, peći, servirati i čuvati hranu.

Pečenje hrane je proces neophodan za pravljenje ukusnih domaćih jela i bez njega obroci nikako ne mogu biti kompletni. Samo pečenje hrane nije dovoljno, potreban je Vaš specijalan recept, ali domaća hrana pripremljena u ovim posudama biće ukusnija i pravićete je lakše, brže i uz uživanje.

Topli obroci čuvaju se tako lako uz vatrostalne posude da ćete zaboraviti da ste ikada koristili ijedne druge. Sve svoje zamisli ostvarićete u potpunosti i to jednostavnije, efikasnije i sa manje truda. Topli obroci će se uz ove posude praktično servirati sami.

Lepota i praktičnost – vatrostalna posuda

Postoji razlog zašto su se keramičke posude zadržale u svakodnevnoj upotrebi od praktično praistorije do danas. I pored savremenijih materijala – porcelana, stakla, INOX-a, i dalje je nezamisliva kuhinja bez keramičkih tanjira i šolja, velike činije za voće ili šarenih posuda za začine.

Moderne tehnologije i tehnike dozvoljavaju izradu proizvoda specijalnih karakteristika, kao što su keramičke posude za pečenje otporne na visoke temperature; Ili keramičke posude za začin fine izrade; Ili keramičke činije i šolje veće čvrstoće i izdržljivosti.

Stari narodi otkrili su lepotu ukrašavanja keramike i dali joj novu dimenziju. Keramičke posude nisu više bile samo praktični proizvodi za čuvanje i posluživanje hrane, to su postali predmeti nemerljive lepote, koji su obogaćivali prostor i činili ga lepšim i prijatnijim mestom za život.

Za razliku od nekih drugih materijala, keramiku karakteriše izuzetna lakoća oblikovanja. Rezultat toga su prelepi savremeni oblici, neobičan dizajn i atraktivan izgled. Posude od keramike postaju bitan element enterijera i ukras koji ima upotrebnu vrednost čak i kada se ne koristi za posluženje hrane.

Zato pogledajte našu ponudu i odaberite artikal koji odgovara Vašem ukusu i Vašim potrebama. Ulepšajte Vašu kuhinju, trpezariju, dnevnu sobu, i oplemenite Vaš životni prostor!

 

Integralni keksići

Integralni keksići Integralni keksi ...

Marokanski keksići

Marokanski keksići Marokanski keksi ...

Keksići-krofnice

Mekani keksići-krofnice Keksići-kr ...

Čoko keksići

Čoko keksići Čoko keksići su pra ...

Puter keksići

Puter keksići Puter keksići kojima ...

Mamini kolačići

Mamini kolačići Mamini kolačići ...

+ - Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Vatrostalna posuda“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *