Štapni blender sa dodatkom za pire – HBP-610 Purée

3.770 din.

Štapni blender učiniće Vaš boravak u kuhinji mnogo lepšim a ovo su karakteristike koje ga čine posebnim.

Karakteristike:

  • Štapni nastavak
  • S-sečivo od INOX-a
  • Puree dodatak
  • 5 brzina +TURBO funkcija
  • Dužina kabla: 0,8 m
  • Snaga: 600 W
Šifra proizvoda: HBP-610 Kategorije: , , ,

+ - Opis

Opis

Štapni blender sa dodatkom za pire - HBP-610 Purée pire

Štapni blender sa dodatkom za pire

Štapni blender je idealno rešenje ukoliko Vam je potreban mali i fleksibilan ali moćan aparat u kuhinji, posebno za pripremu pirea! Ako je tako onda imamo nešto savršeno za Vas – Coral štapni blender sa dodatkom za pire – HBP-610 Purée!

Izuzetno je praktičan kada Vam je potrebno da brzo napravite krompir pire ili sos od paradajza, spremite hranu za bebe ili šejk, izblendirate voće za smuti ili povrće za čorbu… Od doručka do večere, praktično je nemoguće zamisliti jelo sa kojim Vam ne može pomoći!

Ono što ga odvaja od sličnih ručnih blendera je dodatak specijalno dizajniran za pripremu pirea. Kuvani krompir i druge namirnice najfinije se blendiraju u kremasti pire na način na koji drugi dodaci to ne čine. Bez gromuljica, brzo i efikasno, jednostavnije nego ikada ranije!

Pokreće ga snažan motor od 600 W – izuzetno moćan za aparat njegove veličine.

  • Glavni nastavak napravljen je od nerđajućeg čelika i efikasno blendira sve tipove namirnica.
  • Dodatak prilagođen za fino blendiranje namirnica u kremasti pire

Štapni blender sa dodatkom za pire/Mikseri: Efikasni i pouzdani saveznici u kuhinji

Mikseri su nezaobilazni uređaji u svakoj kuhinji. Njihova primena je toliko široka da je nemoguće navesti sve za šta ih možete koristiti. Mikseri su neophodni za mućenje jaja, pravljenje šlaga od belanaca, mešanje testa za pripremu kolača, raznih glazura i smesa… Ni jedan iole komplikovaniji recept se praktično ne može zamisliti bez njih.

Štapni blender je najfleksibilniji. Jedna mutilica omogućava mu da dospe do dna uskih posuda tako da je izuzetno efikasan za pravljenje pene za kafu, mućenje šejkova ili smutija, mešanje sastojaka napitaka itd. Štapni mikser može se koristiti i kao klasični ručni, ukoliko mutilica odgovara tipu namirnica koji se koristi i željenoj gustini smese.

Štapni blender sa dodatkom za pire je jednostavan za odlaganje jer zauzima malo mesta i pomoći će Vam da usavršite sve Vaše recepte.

Štapni blender sa dodatkom za pire - HBP-610 Purée pire 1

Dodatno u ponudi:

Ručni mikser je pokretan, fleksibilan i efikasan. Zbog toga što niste vezani za jedno mesto možete se slobodno kretati po kuhinji dok ga koristite. Ručni mikser pogodan je kada je potrebno spremati više stvari istovremeno, tako da je dovoljno zameniti mu mutilice, ili ih oprati, i preći na drugu posudu u kojoj su sastojci.

Stoni mikser vezan je za podlogu – radni sto ili drugi kuhinjski element, što mu omogućava veću snagu i ravnomernije mešanje i mućenje sastojaka, a Vama oslobađa ruke za druge poslove. Stoni mikser, za razliku od ostalih, dolazi sa sopstvenim postoljem i posudom za mućenje.

+ - Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Štapni blender sa dodatkom za pire – HBP-610 Purée“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *