Roma porcelanski set za dezert

4.290 din.

Popusti traju dok traju zalihe

Karakteristike seta Roma:

  • New Bone China
  • Set od 6 okruglih tacni
  • Tacna (200 mm)
  • Tacna (300 mm)
  • Velika okrugla tacna za posluženje
Šifra proizvoda: Roma porcelanski set za dezert Kategorije: , , ,

+ - Opis

Opis

Roma porcelanski set za dezert

Roma porcelanski set za dezert, kao i ostali porcelanski servisi u našoj ponudi, izrađeni su od najkvalitetnijeg porcelana – New Bone China, i predstavljaju vrhunac dizajna i izrade. Svi porcelanski servisi koje vidite izuzetnog su kvaliteta i pristupačne cene i prijatno će Vas iznenaditi svojim karakteristikama.

Roma porcelanski set za dezert slika teksta 1

Kako porcelanski servisi kao što je Roma porcelanski set za dezert utiču na ukus hrane?

Da li ste se ikada zapitali zašto vrhunski restorani i hoteli toliko ulažu u porcelansko posuđe na kojima poslužuju hranu? Istraživači su primetili da je vizuelni utisak, ukoliko je hrana poslužena na kvalitetnom porcelanskom posuđu, toliko jak da je dovoljan da promeni sâm ukus hrane. Drugim rečima, što poslužena hrana bolje izgleda, biće i ukusnija. A teško je nadmašiti kvalitet koji servisi u koje vidite nude.

Porcelanski tanjiri su neophodni su za posluživanje ukusnih domaćih jela i bez njih kuhinja nikako ne može biti kompletna. Sami porcelanski tanjiri nisu dovoljni, potreban je Vaš specijalan recept, ali hrana poslužena u New Bone China porcelanu izgledaće ukusnije iako ste je pravili lakše, brže i uz uživanje.

Sve što Vam je potrebno porcelanski servisi učiniće za Vas. Pridružite se milionima zadovoljnih korisnika širom sveta koji koriste naše proizvode.

Roma porcelanski set za dezert

Roma porcelanski set je porcelanski set za dezert. Sastoji se od jedne velike i šest manjih okruglih porcelanskih tacni. Izrađen je od najfinijeg New Bone China porcelana.

Degustirajte najlepše dezerte iz ovih finih tacni ili ih poklonite najboljem prijatelju kao poklon vredan pamćenja.

Sve što Vam je potrebno porcelanski servisi učiniće za Vas. Pridružite se milionima zadovoljnih korisnika širom sveta koji koriste naše proizvode.

Tanjiri od porcelana postaće nezamenljivi deo Vaše trpeze. Sve Vaše zamisli ostvarićete u potpunosti i to jednostavnije, efikasnije i sa manje truda. Hrana će izgledati vrhunski a tanjiri od porcelana učiniće da izgleda kao da su u pripremu uloženi sati.

Roma porcelanski set za dezert slika teksta 2

Pročitajte

+ - Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Roma porcelanski set za dezert“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *