Fagor.RS: Električna seckalica - Arnica Rapid Pro Najbolje za Vaš dom

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

Električna seckalica – Arnica Rapid Pro

5.460,00 din.

Karakteristike:

  • Zapremina posude: 1,2 l
  • Četvorostruko sečivo od nerđajućeg čelika
  • Neklizajuće nožice
  • Snaga: 500 W

+ - Opis

Opis

Električna seckalica- Arnica Rapid Pro!

Električna seckalica-Arnica Rapid Pro je moćna električna seckalica. Izvanredan aparat bez kojeg je gotovo nezamislivo svako domaćinstvo. Nezamenljiva seckalica koja štedi vreme, omogućava brzo i efikasno seckanje i usitnjavanje namirnica, izgleda sjajno na kuhinjskoj radnoj površini i kao takva predstavlja idealnog pomoćnika i saveznika u svakoj kuhinji.

Ne gubite vreme na zamorno i dosadno seckanje voća za voćne salate, zaboravite na usitnjavanje povrća i seckanje luka za Vaše omiljene ručkove, ukusne i originalne specijalitete, jer će to umesto Vas u samo nekoliko sekundi obaviti naša električna seckalica Rapid Pro. Električna seckalica čini pripremu hrane bržom, lakšom, zanimljivijom i u svega par trenutaka namirnice secka u sitne komadiće koji su spremni za kuvanje ili posluživanje.

Električna seckalica- Arnica Rapid Pro-Vaša desna ruka u kuhinji!

Seckajte, blendirajte, usitnjavajte brzo i sa lakoćom voće, povrće, začinsko bilje za pripremu različitih dekoracija, soseva, umaka, namaza, zdravih humusa, ukusnih domaćih pašteta i zajedno uživajte u Vašim ukusnim obrocima sa porodicom i prijateljima. Pripremite svežu hranu za bebe bez konzervansa i veštačkih aditiva. Iseckajte meso i pripremite smesu za ćufte, pileće krokete ili smesu za krokete od krompira. Napravite faširane šnicle od ostataka mesa i kuvanog povrća. Sav pribor i pomoć koja Vam je potrebna za laku pripremu Vaših omiljenih recepata i zdravog porodičnog obroka je upravo naša električna seckalica Rapid Pro!

Lako, brzo i efikasno seckanje namirnica

Rapid Pro je moćna kompaktna električna seckalica snage 500 W koja se jednostavno koristi i omogućava brzo, lako i efikasno seckanje i usitnjavanje raznih namirnica. Zapremina providne posude je 1,2 l. Ova praktična providna posude sa ručkom i mernom skalom za precizno merenje namirnica Vam omogućava da precizno odredite željenu količinu sastojaka i nadzirete pripremu namirnica. Za usitnjavanje, savršene i optimalne rezultate u samo nekoliko sekundi zadužena su 2 S-sečiva od kvalitetnog nerđajućeg čelika. Jednostavnim pritiskom na kućište aparata zagarantovani su odlični rezultati seckanja i usitnjavanja namirnica. Svi delovi seckalice se lako odvajaju, čiste i vraćaju, čime je dodatno olakšano njihovo održavanje.

Uštedite svoje vreme uz električnu seckalicu Rapid Pro koja brzo i lako usitnjava namirnice i začine neophodne za pripremu Vaših specijaliteta.