logo-coral

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

Duboki tiganj sa poklopcem 28cm – RGW 28

3.770,00 din.

Karakteristike dubokog tiganja sa poklopcem:

  • Duboki tiganj sa poklopcem i ispustom za paru
  • Dimenzije: 28 x 7 cm
  • Unutrašnji nelepljivi granitni premaz
  • Otporan na ogrebotine
  • Ergonomska ručka
  • Pogodan za sve izvore toplote, uključujući i indukcione

Prečnik

Dubina

Nelepljivi premaz

Mermerno-keramički sloj

Stakleni poklopac

Bakelitna drška

Soft touch

Indukciono dno

PFOA Free

Sudomašina
Šifra proizvoda: Red Granite Wok 28 Kategorije: , , ,

+ - Opis

Opis

Duboki tiganj sa poklopcem 28cm - RGW 28 povrce

Wok tiganj: 7 razloga zašto se isplati (sa savetima za kuvanje)

Wok tiganj pomaže Vam da pripremite tradicionalne specijalitete domaće, evropske i azijske kuhinje, da ukus i teksturu jela prilagodite svojim željama i da fino kontrolišete nivo termičke obrade namirnica.

U njemu možete pržiti u ili na ulju, dinstati, krčkati, zapržiti ili zapeći namirnice, i možete spremati brza jela ili obroke za celu porodicu.

Možete ga koristiti kao klasičan tiganj, duboki tiganj ili tiganj sa poklopcem, a opet na sopstveni jedinstven i specifičan način.

A zašto je tako jedinstven, saznajte u nastavku…

Wok tiganj ili wok – u čemu je razlika?

Tradicionalni Wok napravljen je za kuvanje na otvorenoj vatri. Dno mu je ovalnog oblika a kosi zidovi olakšavaju prženje na visokoj temperaturi uz brzo mešanje da hrana ne zagori – što je tradicionalan način kuvanja u mnogim azijskim zemljama.

Wok tiganj spaja glavne karakteristike wok-a i tiganja – kose zidove i ravno dno. To mu omogućava kuvanje na ringli šporeta što wok nije u stanju, uz mogućnost brzog mešanja hrane zbog kosih zidova.

Duboki tiganj sa poklopcem 28cm - RGW 28 povrce 1

Kako tiganji u našoj ponudi pomažu u kuhinji?

Tiganji koje vidite pred Vama predstavljaju vrhunac dizajna i tehnologije na tržištu i rezultat su višedecenijskog iskustva. Svi tiganji u ponudi izuzetnog su kvaliteta i pristupačne cene i prijatno će Vas iznenaditi svojom funkcionalnošću.

Domaći recepti praktično su nezamislivi bez kvalitetnog posuđa u kuhinji. Ono samo po sebi nije dovoljno, potreban je Vaš specijalan dodir, ali domaći recepti sa našim posuđem biće ukusniji i pravićete ih lakše, brže i uz uživanje.

Prženje ribe našim proizvodima toliko je lako da će ona postati nezamenljivi deo Vaše trpeze. Sve svoje zamisli ostvarićete u potpunosti i to jednostavnije, efikasnije i sa manje truda. Svaki od ovih proizvoda prženje ribe obavlja praktično umesto Vas.

Za sve što Vam je potrebno tiganji u našoj ponudi imaće odgovor. Pridružite se milionima zadovoljnih korisnika širom sveta.

Najbolji wok tiganj na tržištu

Šta čini Red granit wok tiganj tako izuzetnim?

Trudili smo se da napravimo proizvod koji će odgovoriti na sve potrebe savremenog kuvanja.

Postoji sedam razloga koji ga zajedno izdvajaju od konkurencije.

Kose ivice

Kose ivice veće površine omogućavaju namirnicama da ne zagore na visokim temperaturama. Dovoljno je varjačom ili drvenom kašikom brzo mešati sastojke i oni će se fino ispržiti bez rizika da izgore.

Kose zaobljene ivice olakšavaju i “bacanje” hrane jednom kada podignete svoje kuvanje na viši nivo.

Ravno dno

Za razliku od klasičnog wok-a, ravno dno omogućava korišćenje na ringli šporeta, ne samo na otvorenoj vatri. Dodatno, debelo dno ravnomerno raspoređuje toplotu po čitavoj površini kako jela ne bi zagorela tokom pripreme.

Visoki zidovi

Visoki zidovi = više hrane koja se istovremeno može pripremati. Poput dubokih tiganja, hrana se može lagano dinstati i krčkati u sopstvenim sokovima i začinima, stvarajući pravu harmoniju ukusa.

Nelepljivi (non-stick) površinski sloj sa česticama granita

Površinski sloj sa česticama granita sprečava lepljenje namirnica za wok tiganj čak i pri korišćenju vrlo malo ulja. Olakšava čišćenje i održavanje nakon korišćenja, a Vama pomaže da se hranite zdravije i manje kalorično!

Stakleni poklopac sa otvorom za paru

Ukoliko kuvate, dinstate ili krčkate namirnice, stakleni poklopac omogućava jelu da ne gubi višak vode. Idealan je za pripremu sosova, preliva, umaka, dokuvavanje pirinča i testenina u sosu i sl.

Indukciono dno

Indukciono dno omogućava korišćenje na svim izvorima toplote, uključujući na savremenim indukcionim pločama koje ravnomerno greju čitavu površinu tiganja bez obzira na veličinu ringle.

Ergonomska drška

Udobna ergonomska bakelitna drška meka na dodir olakšava držanje i rukovanje tiganjem pre, za vreme i nakon prženja. Posebno su značajni poprečni urezi koji sprečavaju tiganj da sklizne iz ruke čak i ukoliko je mokra.

+ - Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Duboki tiganj sa poklopcem 28cm – RGW 28“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *