logo-coral

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

 

Blenderi

Ne zaboravite da je svaki zeleni napitak koji pripremite investicija u Vaš kvalitet života – sada i uvek!

Tražite način da počnete da se hranite zdravije i smršate? Idealno rešenje predstavljaju fantastični blenderi u našoj ponudi. Blendirajte sveže voće i povrće u ukusne smutije koji će Vas osvežiti i zasititi. A kada poželite da se zasladite, slasni šejkovi će uvek biti spremni za posluženje.

Sortiraj proizvode Prikazano svih 4 rezultata
Sortiraj po
Raspon cena
Brend

Blenderi: Brzo i lako blendiranje namirnica

Blenderi koji vidite predstavljaju najbolje što moderna tehnologija ima da ponudi. Svi uređaji pred Vama su kvalitetni, praktični, ekonomični, pouzdani, vrhunski dizajnirani i predstavljaju najbolji odnos cene i kvaliteta na tržištu.

Zdravi napici ne moraju biti previše zahtevni. Ovi aparati Vam obradu voća i povrća olakšavaju i čine od nje zadovoljstvo. Biće potrebno samo par minuta Vašeg vremena da bi se dobili ukusni i zdravi napici, i u tome se upravo i krije njihova lepota.

Voćni napici biće ukusniji uz naše kuhinjske aparate. Komplikovani recepti spremaće se efikasnije ukoliko su Vam oni pri ruci i moći ćete da se osvežite kad god to odlučite, ne samo kada vreme dozvoljava. Napici od voća i povrća neverovatno su ukusni a uz to su i zdravi i hranljivi.

Po čemu se smuti razlikuje od soka

Za razliku od sokova, smuti se pravi od svih delova voća i povrća, bez suvih ostataka. Razlog je što se namirnice ne cede već usitnjavaju i blediraju u najfiniji gusti, kašasti napitak. Ovako usitnjeno voće i povrće oslobađa sav svoj potencijal jer zdravi, hranljivi sastojci ne ostaju zarobljeni u suvoj materiji.

Osim što je zdraviji od običnog soka, smuti pruža i osećaj sitosti. Za ovo su odgovorna biljna vlakna. Iako su u smutiju usitnjena, ona nisu skroz odstranjena kao u sokovima. Zbog toga sokovi praktično ni malo ne umanjuju osećaj gladi a zbog dodatog šećera mogu biti kalorični poput punog obroka.

To je i najbitnija razlika između smutija i sokova. U smutiju sami birate sastojke koje želite da koristite dok u sokovima ima raznih zaslađivača, dodataka i aditiva kojima je funkcija da sok što duže izdrži na polici u supermarketu – ne da bude zdraviji ili ukusniji.

Zašto su blenderi najbolji izbor za Vas?

  • Olakšavaju pravljenje smutija i šejkova
  • Smutiji su izuzetno zdravi, daju osećaj sitosti i imaju manje kalorija od kupovnih sokova
  • Iskorišćavaju se cele namirnice, bez ostataka
  • Možete ih koristiti za mešanje i mućenje tečnosti, proteinskih i sportskih napitaka

Saznajte više

Blender Bullet Pro BP-1000

Bullet blenderi