Savršen blender za smuti: Coral Nutri blender Bullet (1000 W čiste snage)

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

 

Savršen blender za smuti: Nutri blender Bullet serije od 1000 W

Da li ste se ikada zapitali:

Šta čini savršen blender za smuti i sokove?

Snaga? Dizajn? Lakoća korišćenja?

Kako Vam zvuči sve navedeno?

Savršen blender upravo to i mnogo više čini za Vas ukoliko se odlučite za jedinstveni nutri blender za smuti Bullet serije – savršen izbor za sve što Vam u kuhinji može predstavljati izazov.

Zašto je Bullet blender za smuti tako poseban?

Savršen blender za smuti omogućava da iskoristite sve hranljive sastojke iz hrane! Dok drugi aparati melju i blendiraju hranu na uobičajen način, moćna sečiva Bullet blendera sa 25.000 obrtaja po minutu omogućavaju mu da to čini na nivou ćelijskog zida, čime se oslobađaju svi vitamini, minerali i drugi nutrienti koji bi inače ostali neiskorišćeni.

Za razliku od sokovnika sa kojima se veliki deo voća i povrća odstranjuje kako bi se dobio tečni napitak, Bullet blender za smuti usitniće sve namirnice u najfiniji kašasti sok, bez teksture, pulpe, gromuljica ili komadića.

Nutri blender Bullet

Savršen blender ima vrhunski dizajn i lakoću korišćenja!

Teško da postoji aparat lakši za korišćenje od Bullet blendera.

Bez bezbroj podešavanja, prekidača i kontrola, ovaj blender za smuti sve radi prostim pritiskom na posudu. Postoje dva moda rada – pulsirajući i kontinuirani – u zavisnosti od vaših potreba, namirnica koje koristite i željene teksture. 20-30 sekundi više je nego dovoljno da izblendirate i najzahtevnije voće ili povrće.

Uz Bullet blender za smuti dolaze dve ili tri (u zavisnosti od modela) posude od sigurne plastike kao i poklopac koji se hermetički zatvara čime omogućava bezbedno nošenje bez potrebe za prljanjem dodatnih sudova. U zavisnosti od modela uz aparat mogu doći i dodatna sečiva za blender.

Ali prava snaga nutri blendera Bullet dolazi iz kućišta sa moćnim motorom od 1000 W, koji pokreće šestokrako sečivo od INOX-a. Kućište je veoma moderno, avangardnog dizajna, sa nožicama koje se pripijaju za podlogu i sprečavaju proklizavanje i pomeranje.

Jednostavno održavanje

Bullet blender za smuti je nikada lakši za održavanje.

Nakon korišćenja napunite posudu vodom, sipajte par kapi deterdženta, uključite na nekoliko sekundi, isperite, i to je sve!

Nisu Vam potrebni nikakvi sunđeri i krpe, ne morate čak ni da ukvasite ruke – Bullet blender za smuti praktično održava sâm sebe!

Redovnim pranjem i održavanjem, kao i pravilnim korišćenjem, dodatno ćete mu produžiti vek, što znači da će dugoročno biti jedini blender koji će Vam u kuhinji biti potreban.

Zeleni sos

Zeleni sos je idealan izbor kada želite da predahnete od teških, kalo ...

Panzanella salata

Panzanella salata

Panzanella salata je osvežavajuća letnja salata, lagana i puna vitam ...

Pileća kesadilja

Pileća kesadilja idealna je kada želite da provedete vreme sa Vašom ...

Salsa umak

Salsa umak idealan je ako ste ljubitelj začinjene hrane i raznih vrsta ...

Krem čorba od cvekle

Krem čorba od cvekle je idelan obrok za sve ljubitelje zdrave ishrane. ...

Pesto sos

Pesto sos je veoma zdrav sos koji će osvežiti Vašu trpezu. Pesto je ...

Alfredo sos za špagete

Alfredo sos za špagete je najbolji sos koji ćete ikada kombinovati sa ...

Pire sa krompirom brokolijem i kačkavaljem

Pire sa krompirom, brokolijem i kačkavaljem je sam za sebe obrok, a ak ...

Najbolji blender za recepte sa voćem i povrćem

Šest oštrih sečiva napraviće smuti ili kašasti sok za tren oka.

Možete kombinovati osvežavajuće citruse sa sočnim plodovima jabuke. Lisnato povrće sa bananama, kokosovim mlekom i sirovim bademima. Ne postoji kombinacija koja bi mogla predstavljati izazov ovom moćnom aparatu.

Praktična posuda čini korišćenje još lakšim. Jednostavno je odvojite, hermetički zatvorite poklopcem bez straha od prolivanja i ponesite sa sobom kao užinu ili okrepu nakon treninga.

Bullet blender kao blender za hranu za bebe

Ukoliko želite da Vaše najmlađe hranite zdravo i prirodno, Bullet blenderi Vam i u tome mogu pomoći.

Izuzetna snaga motora u kombinaciji sa oštrim sečivima usitniće voće i povrće u najfiniju kašicu za bebe. Bez straha od krupnijih komada koji bi se potkrali i bili potencijalno opasni, bez korišćenja konzervanasa i veštačkih aditiva, bez rezervi o poreklu i kvalitetu korišćenih namirnica.

Lako, jednostavno, prirodno i sigurno za Vaše najmilije.

Moćni blender za led od 1000 W

Bez obzira da li želite ledeni šejk, osvežavajući smuti ili Vam je samo potreban usitnjeni led da brže rashladite neki drugi napitak, Bullet blender Vam i u tome može pomoći.

Za razliku od nekih drugih blendera sa kojima morate razmišljati da li će se pokvariti ili zaglaviti tokom rada, nutri blender Bullet možete koristiti bez straha.

I to ne samo za led! Ukoliko recept za smuti zahteva bademe, lešnike, orahe ili neke druge orašaste plodove, dovoljno je samo malo tečnosti – mleka, vode, limunovog soka – i moćna sečiva samleće ih kao da je u pitanju sočno voće.