a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju kompanije Fagor.RS (Apejron), zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica,
Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

 

Ženske torbe i novčanici

Teško je pronaći nešto što u isto vreme može biti moderno, elegantno i praktično. Upravo takve su ženske torbe i novčanici u našoj ponudi. Za svako doba dana, za svaku priliku – da kompletiraju Vašu odevnu kombinaciju i izdignu je na viši nivo!

Sortiraj proizvode Prikazano svih 3 rezultata
Sortiraj po
Raspon cena
Brend

Zašto su ženske torbe i novčanici idealan izbor za Vas?

  • Elegantan izgled
  • Savremen dizajn
  • Izdržljivost i dugovečnost
  • Praktičnost i svestranost

Ženske torbe

Ženske torbe u našoj ponudi su fantastične torbe izrađene od kože, eko kože i drugih kvalitetnih materijala vrhunskog dizajna. Slagaće Vam se uz svaku odevnu kombinaciju i biti praktičan i moderan deo garderobe.

City Collection torbe donose praktičnost torbi koje se mogu nositi svakoga dana. Uz italijanski dizajn i kvalitetnu izradu obično rezervisane za najskuplje brendirane modele.

Ženski modeli torbi pred vama predstavljaju najbolje što savremena moda ima da ponudi. Sve ženske torbe u ponudi nose znak kvaliteta iza koga stojimo.

Muški i ženski novčanici

Novčanici u našoj ponudi su izuzetno elegantni i praktični. Izrađeni su od kože sa postavom od poliestera.

Ženski modeli su dimenzijama prilagođeni nošenju u tašni ili u ruci, dok se muški modeli mogu nositi u džepu. Osim kvalitetnih materijala, vrhunske izrade i originalnog dizajna, mogu se pohvaliti i praktičnim rasporedom pregrada koje dozvoljavaju lako nošenje novca, kreditnih kartica, dokumenata i vizit karti.

Ženske torbe, kao i novčanici, jedinstveni su proizvodi na našoj ponudi. Možete ih sve pronaći na ovom sajtu ili našoj facebook stranici.

Imamo specijalnu ponudu za VasOtvorićemo je u novom prozoru da možete da nastavite gde ste stali

Svakoga meseca veliki broj proizvoda po akcijskim cenama samo za posetioce našeg sajta.

Pogledajte ponudu