SASTOJCI:
- 1 kašika maslinovo ulja
- 160 ml vode
- 150g mešavine brašna bez glutena
- 80 g brašna od tapioke
- 2 velika jaja
- 3 velika žumanca
- 2 supene kašike sirutke
- So po ukusu
PRIPREMA – Testenina bez glutena:
Korak 1
- Umutite jaja i ulje dok se dobro ne sjedine. Sipajte smešu u mernu čašu koja dolazi sa aparatom za testenine.
Korak 2
- Izmerite 160 ml. Dodajte vode ukoliko količina nije dovoljna.
Korak 3
- Pomešajte mešavinu organskog brašna bez glutena, brašno od tapioke, surutku i so u posudi.
Korak 4
- Uključite Pasta Maker i izaberite željeni nastavak. Dodajte sve sastojke u aparat i uključite ciklus pravljenja testenina.
Korak 5
- Gotovu testeninu možete skuvati u vodi ili sušiti na vazduhu na rešetki. Kad god jedete svežu testeninu tek izašlu iz mašine, kuvajte je 2-3 minuta.
Prijatno!
Pasta Maker - Aparat za domaću testeninu
Za sve pasionirane ljubitelje paste, pasta maker je biser koji možete imati u svome domu. Sveža, zdrava i pasta originalnih oblika je nešto što možete da očekujete baš od ovog aparata. Bojite testeninu koristeći prirodne boje i bogatite ukus testenine dodajući različite začine i začinsko bilje.
Pasta Maker - Aparat za domaću testeninu
Za sve pasionirane ljubitelje paste, pasta maker je biser koji možete imati u svome domu. Sveža, zdrava i pasta originalnih oblika je nešto što možete da očekujete baš od ovog aparata. Bojite testeninu koristeći prirodne boje i bogatite ukus testenine dodajući različite začine i začinsko bilje.