a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju kompanije Fagor Srbija (Apejron), zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica,
Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

Omogućeno sigurno online plaćanje Dina karticama

Plaćanje Dina karticama

Kao što Vam je poznato, od ove godine izdavanje Dina platne kartice postalo je obavezno za sve vlasnike tekućih računa u Srbiji.

Kako bi prelazak sa inostranih kartica na domaću protekao što jednostavnije i sa što manje poteškoća za njihove korisnike, odlučili smo da im sa naše strane maksimalno olakšamo taj proces i u saradnji sa Banca Intesa omogućimo sigurno plaćanje proizvoda preko našeg sajta Dina karticama.

Vlasnici Dina platne kartice bilo koje banke od sada mogu izvršiti plaćanje direktno prilikom naručivanja proizvoda, kao što je do sada bio slučaj sa vlasnicima inostranih kartica. To ih oslobađa obaveze da drže gotovinu sa sobom prilikom isporuke i plaćaju uslugu transfera novca kurirskim službama.

Trenutno podržane platne kartice na našem sajtu su:

  • Dina
  • Mastercard
  • Maestro
  • Visa i
  • American Express

Svih banaka u Srbiji.

Vlasnici kreditnih kartica Banca Intesa sve proizvode mogu kupovati do 12 rata bez kamate. Vlasnici kreditnih kartica drugih banaka proizvode mogu kupovati na kredit po uslovima dogovorenim sa njihovim bankama. Vlasnici debitnih kartica svih banaka proizvode plaćaju u celini, zaduževanjem svog tekućeg računa.

Za više informacija o procesu kupovine i plaćanju platnim karticama možete pogledati uputstvo za online kupovinu na sledećem linku.