a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju kompanije Fagor Srbija (Apejron), zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica,
Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Pretplatite se na Newsletter i učestvujte u novoj nagradnoj igri Fagor Srbija.

 

Sendvičari i tosteri

Sendvičari i tosteri: Ukusni topli sendviči kad god poželite

Sendvičari poseduju dve grejne ploče koje Vam pomažu da pripremite ukusne tople sendviče. Kada se aparat zagreje, ploče se zatvaraju i sendvič se greje dvostrano, tako da je uvek ravnomerno tostiran. Nakon što indikator pokaže da je temperatura opet dostignuta možete izvaditi sendvič, ili ga dodatno zapeći za hrskaviji osećaj. U zavisnosti od modela, možete zapeći i samo jednu krišku hleba i koristiti ga za pripremu tosta.

Tosteri, sa druge strane, peku kriške hleba pojedinačno, odnosno po nekoliko pojedinačno u zavisnosti od aparata. Ovi uređaji su za one koji više vole da stavljaju samo namaze kao što su paštete, med, džem ili puter od kikirikija, ili prave jednostrane sendviče i mažu margarin i krem-sir na topli tost dok im se bukvalno topi kako se spušta na hleb.

Topli sendviči su izuzetno ukusni, prosto se tope u ustima i uvek deluju sveže, čak i kada hleb koji koristite možda nije. Mogu se praviti u beskonačno mnogo kombinacija, sa raznim premazima, suhomesnatim namirnicama i salatama. Čak i oni najizbirljivi teško mogu da ih odbiju, i uvek ćete ih praviti jer će topli sendviči biti idealna zamena za obrok koji su deca baš taj dan odlučila da više ne vole.

Tost sendviči su za one koji žele da smanje brašno i ugljene hidrate u ishrani, ili jednostavno više vole izgled i ukus toplog sendviča sa jednom kriškom hleba. Tost sendviči su obično hrskaviji jer se tost više zapeče, dok ostale namirnice zadržavaju svoj prirodan izgled i ukus jer se ne peku sa hlebom.

Tost hleb pogodan je za doručak – kao sendvič, uz paštetu, krem sir i druge namaze, kao poslastica – uz džem, Nutelu, euro krem, ili kao način da povratite svežinu hleba koji je ostao na otvorenom.

Ukusni sendviči pripremaće se brže, biće jestiviji i odisaće svežinom uz naše kuhinjske aparate. Ostalo je samo da donesete odluku koji više odgovara Vašim potrebama.