Fagor.RS

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

Royal Elisabeth keramički dekorativni set za kafu - Strawberry

Novo na fagor.rs: Keramičke posude Four Seasons

Keramičke posude kolekcije Four Seasons nisu samo praktični kuhinjski elementi koji služi za služenje hrane, kafe, šećera, voća i posluženja. To su mala umetnička dela koja Vam ulepšavaju životni prostor, mame osmeh i čine srećnim čak i kada ih ne koristite već čuvate izložene!

Za razliku od nekih drugih materijala, keramiku karakteriše izuzetna lakoća oblikovanja. Rezultat toga su prelepi savremeni oblici, neobičan dizajn i atraktivan izgled. Posude od keramike postaju bitan element enterijera i ukras koji ima upotrebnu vrednost čak i kada se ne koristi za posluženje hrane.

Tako je i nastala Four Seasons kolekcija. U pitanju su posude u kojima ćete obožavati da poslužujete Vaše goste!

Svaki element je malo umetničko delo koje podjednako atraktivno deluje kada se iz njega služi hrana ili topli napitak, kao i kada stoji izložen, spreman za narednu upotrebu.

Odlučili smo se za vesele boje, kreativan dizajn i voćnu temu koja asocira na lepo vreme, prolećne i letnje mesece, druženje i radost.

U ponudi su dva seta za posluživanje hrane sa temom limuna i limete (prvi) i lubenice (drugi), kao i set za posluživanje kafe sa temom jagode.

U setovima za posluženje možete servirati grickalice, sveže voće, koktel peciva, mini pice, sendviče, kikiriki, ratluk, sitne kolače, salsu sa tortilja čipsom, čak i čitava predjela.

Set za kafu sastoji se od dve šolje, poslužavnika posude za mleko i posude za šećer. Uživajte u domaćoj kafi, kapućinu, instant kafi sa mlekom, ali i karamelu, beloj kafi, toploj čokoladi ili čaju.

  • ONLINE AKCIJA Royal Elisabeth keramički dekorativni set za kafu - Strawberry