a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju kompanije Fagor.RS (Apejron), zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica,
Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

 

Pegle za kosu

Život nije savršen ali vaša kosa može biti!

Uvek je problem pronaći vreme za peglanje i stilizovanje kose. Ali želite da ona bude ne samo čista već i sjajna i uredna. Pegle za kosu u našoj ponudi, kao i stajleri i figaro pomažu Vam da postignete upravo to. Skraćuju Vam vreme pravljenja frizure, čuvaju zdravlje i kvalitet kose i čine da uvek izgleda prirodno, sjajno i negovano.

Sortiraj proizvode Prikazano svih 5 rezultata
Sortiraj po
Raspon cena
Brend
  • ONLINE AKCIJA Coral aparat za uvijanje kose i pravljenje lokni prečnika 25 mm - Figaro HS-211
  • ONLINE AKCIJA Stajler za kosu AB-2576RG

Kako Vam pegle za kosu štede vreme i novac?

Pegle za kosu u našoj ponudi imaju za cilj da Vam tretiranje kose što više uproste i olakšaju. Sve pegle za kosu efikasne su, lake za upotrebu i sigurne, čak i za najosetljiviju kosu.

Presa za kosu treba da Vam pomogne da jednu svakodnevnu aktivnost obavite što lakše, brže i uz uživanje. Ove prese za kosu čine upravo to, one Vas oslobađaju brige o još jednoj dodatnoj stvari i na sebe preuzimaju to da deo Vaših obaveza koji vam je oduzimao najviše vremena sada proleti za čas.

Peglanje kose obično je dug i nezanimljiv proces, ali će uz ove kućne aparate postati nezamenljivi deo Vašeg ulepšavanja. Uređaji u ponudi pomoći će Vam da peglanje kose bude jednostavnije, efikasnije i da prođe uz što manje napora. Ovi kozmetički aparati rade sve to za Vas.

Ono o čemu se nekada nedovoljno razmišlja i vodi računa je osetljiva kosa. Jeftini i nekvalitetni aparati u stanju su da kosu oštete, pa čak i unište. Takvi uređaji obično su i komplikovani za upotrebu i troše dodatnu električnu energiju.

Za razliku od njih, naši aparati sačuvaće kvalitet i volumen vaše kose, uštedeti Vam električnu energiju tokom korišćenja, i biti sigurni i laki za upotrebu.

Ukoliko Vam je do sada ova obaveza bila izvor frustracija, vreme je da od nje napravite zadovoljstvo. Sve što Vam je potrebno prese za kosu u našoj ponudi učiniće za Vas. Pridružite se milionima zadovoljnih korisnika širom sveta.

Zašto su pegle za kosu najbolji izbor za Vas?

  • Olakšavaju i ubrzavaju ispravljanje kose
  • Ubrzavaju stilizovanje kose
  • Blage su prema nežnoj i osetljivoj kosi
  • Sigurne su za upotrebu

Preporučujemo

Imamo specijalnu ponudu za VasOtvorićemo je u novom prozoru da možete da nastavite gde ste stali

Svakoga meseca veliki broj proizvoda po akcijskim cenama samo za posetioce našeg sajta.

Pogledajte ponudu