Pogodnosti kupovine

Online kupovina može biti komplikovana. Zato želimo da Vam je što više uprostimo i olakšamo. I ne samo to – da Vam predstavimo posebne pogodnosti koje Vas očekuju ukoliko odaberete baš nas!

Naša ideja je oduvek bila da su kupci na prvom mestu. To je pristup koji je duboko utkan u filozofiju našeg preduzeća i poslovanja. Ali reči su prazne ukoliko se to ne pokazuje i u praksi. Zato dozvolite da Vam predstavimo sve načine na koje se izdvajamo od konkurencije i koji će Vam pokazati da ste sa našim proizvodima napravili pravi izbor.

Uputstvo za online kupovinu

Želimo da Vam što više uprostimo proces naručivanja. Iz tog razloga predstavljamo Vam detaljno uputstvo za online kupovinu uz koje bi i najveći laik bio u stanju da se snađe i naruči proizvode koje želi.

Ovo uputstvo stalno ažuriramo i upotpunjujemo kako bismo opisali i najmanje probleme sa kojima biste mogli da se susretnete.

Način plaćanja i naručivanja

Kako bi Vam olakšali proces plaćanja i naručivanja za Vas smo napravili posebno uputstvo gde je detaljno objašnjen proces i mogućnost plaćanja i naručivanja.

Na sajtu je moguće obaviti kupovinu i platiti gotovinski prilikom preuzimanja paketa ili direktno pomoću Vaše platne kartice. Takođe prilikom online kupovine dobijate i 10% popusta kao i besplatnu dostavu na kućnu adresu.

O NAMA

PRODAVNICA

POGODNOSTI KUPOVINE

UPUTSTVO ZA KUPOVINU

GARANCIJA I SERVIS

KONTAKT

Ne propustite popuste za april! Akcija se završava za:

0 dana 00 Hr 00 min 00 sec

Poslednja prilika da iskoristite popuste za april! Još samo:

0 dana 00 Hr 00 min 00 sec

Ne propustite popuste za april!

0 dana 00 Hr 00 min 00 sec

Poslednja prilika za popuste! Još samo:

0 dana 00 Hr 00 min 00 sec
Prijavite se

Nemate nalog?

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo unapredili Vaše iskustvo na našem sajtu. Korišćenjem našeg sajta prihvatate korišćenje kolačića.
Počnite da kucate kako biste videli proizvod koji tražite.
Prodavnica
0 Lista želja
Moj nalog
Početna