Fagor.RS

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

Coral kalupi za sladoled - POPSY

Novo na Fagor.RS

U našoj ponudi od danas se nalazi nekoliko novih proizvoda brendova Coral koje možete naručiti preko zvaničnog sajta ili naših predstavnika u svim većim gradovima u Srbiji.

U pitanju je novi model aparata za krofnice, ručna seckalica sa dodacima i kalup za sladoled.

Detaljnije informacije možete pronaći u nastavku.

APARAT ZA KROFNICE MAMA’S DOUGHNUTS

Coral aparat za 7 mini krofni - Mama's doughnuts MD-700

Uz Mama’s doughnuts aparat za mini krofne u plavoj boji, biće Vam potrebno samo nekoliko minuta da ove ukusne poslastice prelijete glazurom po želji, namažete kremom ili džemom, pospete šećerom u prahu, medom, šlagom ili čokoladom, i poslužite, još uvek sveže, tople i mekane.

I nikada Vam neće dosaditi!

Postoji bukvalno bezbroj načina da ih pripremite i svaki put biće drugačije. Ali ono na šta uvek možete da računate je njihov savršeni, prepoznatljivi oblik, bez obzira na odabrani recept ili način posluženja.

Mama’s doughnuts sada su još većeg prečnika, još krupnije, i ima ih po sedam u kalupu što znači da ćete ih pripremiti i posluživati još brže nego ranije!

KARAKTERISTIKE

 • Prečnik grejnih ploča: 20 cm
 • Prečnik kalupa za jednu krofnicu: 5,3 cm
 • Broj kalupa za krofnice: 7
 • Snaga: 700 W

RUČNA SECKALICA SA DODACIMA

Coral ručna seckalica sa dodacima i kalup za pljeskavice - EC-02 JOY

Iseckajte meso, luk, papriku, pečurke, peršun i sve druge namirnice lako, jednostavno i brzo uz Coral ručnu seckalicu sa kalupom za pljeskavice. Ova jednostavna ali korisna alatka uštedeće Vam mnogo vremena i omogućiti da napravite prave domaće pljeskavice za pripremu kod kuće.

Tri oštra sečiva koje pokrećete jednostavnim povlačenjem ručke u stanju su da usitne i najzahtevnije namirnice, i u par poteza biće spremne za posluženje kao salata ili sastojak Vaših specijaliteta!

Dodatak za čišćenje belog luka za samo nekoliko sekundi završiće ovu neprijatnu obavezu. Ispraznite posudu i vratite sečivo, i možete ga odmah idealno iseckati.

Kalup za pljeskavice dozvoljava Vam da sveže meso sa začinima koje ste upravo samleli u seckalici razvijete u savršen oblik za pečenje na roštilju ili grill tiganju.

Konačno, vaše prelive za salate ili namaze koje ste ste pripremili možete poklopiti i ostaviti u frižideru do sledećeg korišćenja.

Teško je opisati koliko korisnih funkcija postoji u samo jednom aparatu. Ne čekajte, naručite odmah fantastičnu Coral seckalicu sa kalupom za pljeskavice!

KARAKTERISTIKE

 • Omogućava seckanje bez upotrebe struje ili baterija
 • Usitnjava, melje, pasira uz samo par povlačenja ručice
 • Posuda zapremine 400 ml
 • Trostrano sečivo za seckanje
 • Dodatak za ljušćenje belog luka
 • Kalup za pravljenje pljeskavica prečnika 12 cm
 • Poklopac

KALUPI ZA SLADOLED POPSY

Coral kalupi za sladoled - POPSY

Uživajte u ledenoj poslastici uz POPSY kalupe za sladoled!

Četiri kalupa zanimljivog oblika dozvoliće Vam da brzo zaledite Vaš omiljeni sladoled u zamrzivaču i poslužite ga najmilijima kad god to požele.

Prosto napunite kalupe, ostavite ih da se zalede i – to je to! Možete ih poslužiti kao sladoled na štapiću bez prljanja dodatnih sudova.

Razmišljajte o letu i pre nego što temperature pređu 30 stepeni uz POPSY kalupe za sladoled.

KARAKTERISTIKE

 • 4 kalupa za sladoled

Proizvode već danas možete naručiti preko zvaničnog sajta ili nekog od naših saradnika u svim većim gradovima u Srbiji. Za više informacija možete nam pisati na imejl office@fagor.rs.

Saznajte više