a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju kompanije Fagor.RS (Apejron), zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica,
Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

Coral aparat za sporo kuvanje 7,5 l 380 W - Super Krčko SC-380 Chef

Novo na fagor.rs

U našoj ponudi od danas se ponovo nalazi potpuno novi model jako popularnog proizvoda koji možete naručiti preko zvaničnog sajta ili naših predstavnika u svim većim gradovima u Srbiji.

U pitanju je novi model aparata za sporo kuvanje od 7,5 litara, Super Krčko SC-380 Chef.

Detaljnije informacije možete pronaći u nastavku.

SUPER KRČKO SC-380 CHEF

Coral aparat za sporo kuvanje 7,5 l 380 W - Super Krčko SC-380 Chef

Saslušali smo želje naših kupaca i čuli šta žele – još većeg, još jačeg Krčka, za još više ukusnih kuvanih jela koja u njemu mogu pripremati.

Predstavljamo Vam nešto novo u našoj ponudi – aparat za sporo kuvanje Super Krčko SC-380 Chef zapremine punih 7,5 litara!

Zamislite koliko je to porcija slasnog paprikaša, ukusnog gulaša ili hranljivog pasulja… koliko obroka možete spremiti ne razmišljajući da li će biti gotov kad se vratite umorni sa posla.

Uvek će biti.

I gotov i spreman za posluženje!

Vaše je samo da kažete “sutra mi se jede to”, ubacite namirnice, poklopite, uključite, i možete da se opustite. Ništa više se ne traži od Vas osim da na kraju začinite po ukusu i uživate u slasnom jelu.

Super Krčko SC-380 idealan je za brojnije porodice, za veća domaćinstva ili prosto za one koji obroke vole da kuvaju unapred. Bez obzira da li jela poslužujete čim ih skuvate ili ih odlažete u zamrzivač za kasnije, Super Krčko zapremine 7,5 litara biće savršen izbor za Vas!

Super Krčko SC-380 Chef je aparat za sporo kuvanje sa kućištem od INOX-a kapaciteta 7,5 litara i snagom od 380W. Uz pomoć njega kuvaćete lako sve – kuvana jela, supe, čorbe, umake, glavna jela, zimnicu, slatko, džemove, poslastice…

Super Krčko štedi električnu energiju a možete ga koristiti i tokom noći po jeftinijoj struji. Namirnice nikada ne proključaju u vodi tako da nema opasnosti od zagorevanja i lepljenja za posudu, a zadržavaju sve hranljive sastojke pa će obroci biti zdravi i izuzetno bogatog ukusa.

KARAKTERISTIKE

  • Odvojiva keramička posuda od 7,5 l
  • Pravougaono visokokvalitetno kućište od INOX-a
  • Vatrostalni stakleni poklopac
  • Termoizolovane ručke
  • Tri režima rada: Slow, High, Warm
  • Ravnomerna raspodela toplote
  • Zaštita od pregrevanja
  • Snaga: 380 W

Proizvode već danas možete naručiti preko zvaničnog sajta ili nekog od naših saradnika u svim većim gradovima u Srbiji. Za više informacija možete nam pisati na imejl office@fagor.rs.

Saznajte više

Imamo specijalnu ponudu za VasOtvorićemo je u novom prozoru da možete da nastavite gde ste stali

Svakoga meseca veliki broj proizvoda po akcijskim cenama samo za posetioce našeg sajta.

Pogledajte ponudu