a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju kompanije Fagor Srbija (Apejron), zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica,
Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

Fagor električno kuvalo za vodu 1,7 l sa staklenim bokalom - FG121

Novo u Fagoru

Od danas u ponudi imamo dva nova Fagorova proizvoda, ekskluzivno dostupna samo preko našeg sajta. U pitanju su ograničene serije koje neće ulaziti u široku distribuciju i ovo je jedinstvena prilika da postanete njihov ponosni vlasnik!

Fagor “flip” blender FG2030

Fagor praktični "flip" blender sa bokalom 1,5 l 600 W - FG2030

Sa Fagor FG2030 blenderom, lako ćete praviti omiljena pića, milkšejk, koktele, supe i smutije! Vaši napici biće podjednako ukusni koliko i šareni.

Zahvaljujući bokalu koji se može držati okrenut na bazi zauzima jako malo mesta kada ga odložite. Iz tog razloga uvek će Vam biti pri ruci i koristićete ga svakodnevno da pripremite osveženje za najmilije… i za Vas, naravno!

Više detalja: https://fagor.rs/cena/fagor-prakticni-blender/

Fagor električni bokal FG121

Fagor električni bokal FG121 je aparat za kuvanje vode sa staklenim bokalom zapremine 1,7 litara. Sâm bokal je bežičan, za lakše rukovanje. Radi spuštanjem na osnovu povezanu sa izvorom električne energije u bilo kom položaju – 360° obrtno.

Posebna odlika ovog uređaja je LED pozadinsko svetlo koje osvetljava aparat dok radi. Na prvi pogled možete videti da li je voda za kafu ili čaj spremna, čak i iz druge prostorije – na svetlu ili u totalnom mraku!

Više detalja: https://fagor.rs/cena/elektricno-kuvalo-za-vodu/