Fagor.RS

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

Hitachi smart televizor LED 32" (81,2 cm) A+ srpski meni 720p HD Ready DVB-T2/C/S2 - 32HE2100

Novo na Fagor.RS

U našoj ponudi od danas se nalazi nekoliko novih proizvoda brendova Coral i Hitachi koje možete naručiti preko zvaničnog sajta ili naših predstavnika u svim većim gradovima u Srbiji.

U pitanju su novi model smart televizora dijagonale 32″, kao i dva nova Spray mop-a za pranje prozora.

Detaljnije informacije možete pronaći u nastavku.

HITACHI SMART TELEVIZOR LED 32″

Hitachi smart televizor LED 32" (81,2 cm) A+ srpski meni 720p HD Ready DVB-T2/C/S2 - 32HE2100

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo Smart televizor čuvenog japanskog proizvođača koji će zadovoljiti sve Vaše zahteve – Hitachi televizor dijagonale 32″ (81 cm) – 32HE2100.

Uživajte u kristalno čistoj slici, jasnom zvuku i bogatstvu boja. Opustite se uz omiljenu seriju, film, emisiju ili utakmicu i osetite šta u pravom smislu znači kompletno se prepustiti doživljaju.

Smart karakteristika znači da ćete preko njega lako koristiti aplikacije poput Youtube-a, Netflix-a, Amazon Prime-a, čak i Facebook-a ili Twitter-a. Povežite se preko istog WIFI-a kao i Vaš telefon, i možete njime reprodukovati video sadržaj na velikom ekranu TV-a.

Hitachi je za Vas proizveo televizor koji ćete lako povezati sa uređajem Vašeg kablovskog operatera, omiljenom konzolom, računarom, ili direktno pustiti sadržaj preko USB-a. Srpski jezik je podržan i podešavanje kanala, slike i reprodukcije je lako i intuitivno.

Ovaj model je proizveden po najvišim standardima po pitanju kvaliteta, dizajna, dugovečnosti i energetske efikasnosti. Jednom kada osetite sve što japanska tehnologija može da Vam pruži, i Vama će očigledan biti samo jedan izbor – Hitachi televizor 32HE2100.

KARAKTERISTIKE

 • Dijagonala: 32 inča (81.28 cm)
 • Rezolucija: 1366 x 768 px (720p HD Ready )
 • Srpski meni
 • Energetska efikasnost: A+
 • Ugao gledanja (H°/V°) 178/178
 • 2 x HDMI
 • USB

CORAL SPRAY MOP ČISTAČ PROZORA – SWM-01

Coral Spray Mop čistač prozora i pločica sa rezervoarom i raspršivačem - SWM-01

Nova verzija Spray Mop-a je izuzetno praktičan čistač prozora, pločica, ogledala kao i drugih glatkih površina. Sve karakteristike osnovnog modela ali sa specijalnim gumenim brisačem koji za sobom ne ostavlja tragove.

Staklo na prozorima se jako lako prlja i zahtevno je za održavanje. Skoro je nemoguće očistiti ga običnom tkaninom ili ubrusom a da za njim ne ostanu tragovi vode ili deterdženta.

Nakon sušenja, oni se pretvaraju u ružne bele fleke koje izgledaju kao da prozor nije ni očišćen. Isto važi za ogledala, vitrine i sve druge glatke površine.

Ali Spray Mop čistač prozora nema tih problema. Poseduje gumeni brisač koji za sobom ne ostavlja mokre tragove i višestruko olakšava čišćenje. Druga strana je specijalna krpa od mikrofibera kojom možete nasapunjati i obrisati prozor.

Kao i kod osnovnog modela, glavna prednost je sistem za prskanje tečnosti koji omogućava lako nanošenje deterdženta ili vode.

Dodajte deterdžent za pranje stakla u rezervoar, prsnite, utrljajte i obrišite. Toliko je lako!

Uz pomoć rasklopive drške možete dosegnuti najviše delove prozora i staklenih vrata. Ukoliko Vam nije potrebna, možete je skinuti i koristiti Spray Mop bez nje.

Izuzetno efikasan i praktičan, čini Vaše prozore prozračnim a Vaš dom urednijim!

KARAKTERISTIKE

 • Mogućnost čišćenja prozora, pločica i glatkih površina
 • Kapacitet rezervoara: 125 ml
 • Zamenljiva mikrofiber tkanina
 • Mogućnost rasklapanja proizvoda radi lakšeg skladištenja
 • Aluminijumska cev
 • Dimenzije proizvoda: 27 x 9,5 x 140 cm

CORAL BRISAČ PROZORA – CW-01

Coral brisač prozora sa dodatnom krpom - CW-01

Mini verzija Spray Mop-a za prozore je izuzetno efikasan brisač prozora, pločica, ogledala kao i drugih glatkih površina. Sve karakteristike većeg modela u kompaktnom i praktičnom izdanju.

U pakovanju se nalazi i dodatna krpa kako ne biste preskakali brisanje prozora ni kada je jedna od njih na pranju.

Kao i kod većeg modela, glavna prednost je sistem za prskanje tečnosti koji omogućava lako nanošenje deterdženta ili vode.

Dodajte deterdžent za pranje stakla u rezervoar, prsnite, utrljajte i obrišite. Toliko je lako!

Izuzetno efikasan i praktičan, čini Vaše prozore prozračnim a Vaš dom urednijim!

KARAKTERISTIKE

 • Mogućnost čišćenja prozora, pločica i glatkih površina
 • Kapacitet rezervoara: 220 ml
 • Zamenljiva mikrofiber tkanina
 • Dolazi sa dodatnom krpom u kutiji
 • Dimenzije proizvoda: 25 x 27 cm

Proizvode već danas možete naručiti preko zvaničnog sajta ili nekog od naših saradnika u svim većim gradovima u Srbiji. Za više informacija možete nam pisati na imejl office@fagor.rs.

Saznajte više

 • ONLINE AKCIJA Coral Spray Mop čistač prozora i pločica sa rezervoarom i raspršivačem - SWM-01