a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju kompanije Fagor Srbija (Apejron), zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica,
Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Pretplatite se na Newsletter i učestvujte u novoj nagradnoj igri Fagor Srbija.

Nagradna igra

Nagradna igra

Nagradna igra

Za sve pretplatnike imejl biltena

Ukoliko redovno dobijate naš imejl bilten – čestitamo! Već ste ispunili uslov za učešće u nagradnoj igri kojom smo odlučili da nagradimo naše najvernije pratioce. Ukoliko niste, pročitajte kako i Vi to možete postati.

Dovoljno je da se u formi ispod pretplatite na newsletter, periodični imejl bilten kojim Vas obaveštavamo o najnovijim ponudama, akcijama i specijalnim pogodnostima u našoj kompaniji. Pretplatnici imejl biltena obično prvi saznaju za sve novine i prvi su u prilici da ih iskoriste.

Kako se učestvuje u nagradnoj igri?

Dovoljno je da se prijavite na naš imejl bilten, što možete učiniti na ovoj stranici. Ukoliko ste već prijavljeni, nikakva dalja akcija nije potrebna.

Ko sve može učestvovati?

Nagradna igra je samo za osobe sa prebivalištem u Srbiji.

Do kada traje nagradna igra?

Nagradna igra traje do kraja marta.

Kada će biti izvučeni dobitnici?

Dobitnici će biti izvučeni u ponedeljak, 2. aprila 2018. godine i obavešteni imejlom, imejl biltenom, putem zvaničnog sajta i facebook stranice.

Koje su nagrade?

Za Vas smo pripremili sjajne nagrade – tri modela našeg najpopularnijeg aparata – aparata za sporo kuvanje Super Krčka! Više o svakom modelu možete saznati u nastavku teksta.