a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju kompanije Fagor Srbija (Apejron), zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica,
Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Pretplatite se na Newsletter i učestvujte u novoj nagradnoj igri Fagor Srbija.

 

Multipekači

Multipekači: višefunkcionalni aparati za pripremu hrane

Multipekači su višefunkcionalni aparati. Uz njihovu pomoć možete kuvati, peći i pržiti hranu, pripremati razne specijalitete, podgrevati obroke ili ih održavati toplim. Multipekač ne zauzima dodatno mesto na šporetu tako da efikasno koristi električnu energiju preko sopstvenog napajanja.

Recepti za jela obično zahtevaju razne tehnike – dinstanje, pohovanje, zapržavanje i slično. Iz tog razloga je veoma bitno imati aparat koji je u stanju da odgovori na sve te izazove. Osim tehnika, važno je imati i proizvode koji su u stanju da pripremaju specijalitete raznih kuhinja. Priprema mediteranskih specijaliteta u mnogome se razlikuje od azijske kuhinje.

Spremanje hrane uz ove kuhinjske aparate toliko je lako da ćete se pitati zašto ste ranije trošili novac, vreme i prostor na nekoliko drugih proizvoda. Uživaćete u svemu od morskih plodova do egzotičnih začina, od tradicionalnih recepata do vegetarijanskih specijaliteta. Šta god da je Vaš izbor, uz ove uređaje ćete pronaći idealnog partnera u kuhinji.