Multicooker

Dobre mame imaju lepljive podove, prljave rerne i srećnu decu!

Zar ne biste voleli da postoji jedan uređaj u kojem možete istovremeno kuvati, peći i pržiti hranu? Multicooker je višefunkcionalni pekač na struju. U njemu možete pripremati jela, podgrevati obroke ili ih čuvati toplim. Štedi prostor, vreme i smanjuje potrošnju. Izuzetno je efikasan, praktičan i funkcionalan.

Multicooker: Pekač na struju (višenamenski aparat za kuvanje)

Multicooker je višefunkcionalni pekač na struju. Uz njegovu pomoć možete kuvati, peći i pržiti hranu, pripremati razne specijalitete, podgrevati obroke ili ih održavati toplim. Multicooker ne zauzima dodatno mesto na šporetu i efikasno koristi električnu energiju preko sopstvenog napajanja.

Recepti za jela obično zahtevaju razne tehnike – dinstanje, pohovanje, zapržavanje i slično. Iz tog razloga je veoma bitno imati pekač na struju koji je u stanju da odgovori na sve te izazove. Osim tehnika, važno je imati i proizvode koji su u stanju da pripremaju specijalitete raznih kuhinja. Priprema mediteranskih specijaliteta u mnogome se razlikuje od azijske kuhinje.

Električni vok omogućava pripremu tradicionalne azijske kuhinje. Vok poseduje dno ovalnog oblika namenjeno kuvanju nad otvorenim plamenom. Iz tog razloga praktično je nemoguće koristiti ga na šporetu. Multicooker u obliku voka dozvoljava kuvanje specijaliteta dalekog istoka jer ne zahteva kontakt sa ringlom šporeta niti otvoreni plamen u kuhinji.

Spremanje hrane uz ove kuhinjske aparate toliko je lako da ćete se pitati zašto ste ranije trošili novac, vreme i prostor na nekoliko drugih proizvoda. Uživaćete u svemu od morskih plodova do egzotičnih začina, od tradicionalnih recepata do vegetarijanskih specijaliteta. Šta god da je Vaš izbor, u električnom pekaču ćete pronaći idealnog partnera u kuhinji. 

ZAŠTO JE MULTICOOKER IDEALAN IZBOR ZA VAS?

  • Multicooker menja nekoliko drugih aparata
  • Kuva, peče i prži namirnice, podgreva obroke i čuva ih toplim
  • Štedi prostor
  • Ne zauzima mesto na ringli
  • Efikasan je i štedi električnu energiju

Preporučeni proizvodi:

Slični recepti iz kategorije:

Prijavite se

Nemate nalog?

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo unapredili Vaše iskustvo na našem sajtu. Korišćenjem našeg sajta prihvatate korišćenje kolačića.
Počnite da kucate kako biste videli proizvod koji tražite.
Prodavnica
0 Lista želja
Moj nalog
Početna