a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju kompanije Fagor Srbija (Apejron), zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica,
Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Pretplatite se na Newsletter i budite prvi obavešteni o svim budućim akcijama, promocijama i popustima.

Ime i prezime

E-mail adresa

 

Mesoreznice

Mesoreznice koje vidite predstavljaju najbolje što moderna tehnologija ima da ponudi. Sve mesoreznice pred Vama su kvalitetne, praktične, ekonomične, pouzdane, vrhunski dizajnirane i predstavljaju najbolji odnos cene i kvaliteta na tržištu.

Suhomesnati proizvodi zahtevaju poseban deo kuhinje namenjen uređajima koji Vam njihovo spremanje olakšavaju i čine od toga zadovoljstvo. Same mesoreznice nisu dovoljne, potreban je magičan dodir vlasnika moderne kuhinje kako bi se suhomesnati proizvodi pretvorili u ukusan obrok, ali u tome se i krije njihova lepota – one su Vaša produžena ruka, vaše oruđe, alat. Tek u Vašim rukama one dobijaju svoju svrhu.

Šunka, parizer, čajna kobasica, sve biće ukusnije uz naše kuhinjske aparate. Komplikovani recepti koji njih zahtevaju spremaće se efikasnije ukoliko su Vam oni već isečeni i pri ruci i moći ćete da ih napravite kada to odlučite, ne kada vreme to dozvoljava. A to što su pica, sendvič ili ruska salata neverovatno ukusni ne mora da znači da nisu i zdravi i hranljivi.

Mesoreznice predstavljaju ponos naše linije malih kućnih proizvoda. Isprobajte ih i otkrijte zašto.